Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Després de l’èxit aclaparador de la primera edició, el 21 de novembre celebrem de nou la jornada “Descarbonitzant l’Arquitectura”. Amb ponents de primer nivell, d'àmbit nacional i internacional, aquesta 2a edició tornarà a situar la descarbonització al centre del debat de la professió. No te la perdis!

Si volem complir amb l’objectiu de fer d’Europa un continent neutre en carboni el 2050, hem de canviar la manera com dissenyem i construïm. Per aconseguir-ho, et presentem una jornada on parlarem dels reptes que la descarbonització projecta sobre l’exercici professional, amb la voluntat de ser un actiu determinant en la transició cap a una societat descarbonitzada. També oferirem eines, recursos i noves competències per afrontar amb èxit aquest repte.

Per promoure aquest canvi de visió, coneixerem casos d’èxit  internacionals i abordarem temes de màxima actualitat normativa, com la nova versió de la Directiva d’Eficiència Energètica en Edificis (EPBD), la Taxonomia Europea i el marc europeu d’avaluació Level(s). També presentarem eines essencials per millorar el nostre dia a dia al despatx, com el portafolis de materials descarbonitzats o l’eina de mesura de CO2, que el COAC posarà en funcionament aquest any.

programainscripcions ponentscom arribar


Per tal d'anar escalfant motors, posem a la teva disposició els següents recursos:Et vas perdre la primera edició? Recupera els vídeos de totes les sessions i reviu la jornada! 


Amb la col·laboració de:Experts nacionals i internacionals ens comparteixen les millors publicacions sobre el tema!


Per contribuir a la descarbonització de l'arquitectura, l'Escola Sert t'ofereix set formacions imprescindibles.