Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
10 FESTES D’ARQUITECTURA

EL COAC BARCELONA IMPULSA LES ‘10 FESTES D’ARQUITECTURA’

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya impulsa ‘10 Festes d’Arquitectura 2023’, una evolució de la Setmana d’Arquitectura que tindrà lloc en diferents escenaris de Barcelona del 25 de març al 10 de juny. La Setmana d’Arquitectura passa, així, de 10 dies a 10 setmanes amb la mirada posada en el futur: Barcelona Capital Mundial de l’Arquitectura 2026. Serà aleshores quan passem de les 10 setmanes, als 10 mesos d’Arquitectura en tot el territori. 

Les Festes d’Arquitectura que la Demarcació de Barcelona organitza any rere any en diferents espais de la ciutat volen posar en valor un espai o un edifici concret de cada districte: identificar-lo, conèixer els reptes que té per davant i donar un impuls per a tirar-los endavant, tant entre la ciutadania com entre les institucions. Al voltant d’aquests espais públics i edificis, s’organitzen visites guiades, xerrades, concerts i diferents tipus de tallers, entre d’altres. 

Durant 10 setmanes, Barcelona es convertirà en l’epicentre d’un ampli ventall d’activitats relacionades amb el món de l’arquitectura, l’urbanisme, el disseny i la ciutat, més enllà de les fronteres disciplinàries, destacant la funció social dels arquitectes i posant en valor l’arquitectura del territori, sensibilitzant sobre el valor del patrimoni i incentivant la descoberta de l’entorn. 

10 Festes, 10 Districtes, 10 Dies Mundials
Enguany, es posa èmfasi en els Dies Mundials que fan de fil conductor de les deu Festes d’Arquitectura que se celebren a cada un dels deu districtes de la ciutat. Així, hi haurà:

-Dissabte 25 de març d'11 a 14h. Festa d’Arquitectura Valorem l’Arquitectura de l’aigua. Dia Mundial de l’Aigua. Horta-Guinardó. 

-Dissabte 1 d’abril d'11 a 14h. Festa d’Arquitectura Renaturalitzem els entorns de Can Valent. Dia Mundial de la Rehabilitació. Nou Barris. 

-Dissabte 8 d’abril d'11 a 14h. Festa d’Arquitectura Revivim el Dispensari Antituberculós. Dia Mundial de la Salut. Ciutat Vella. 

-Dissabte 15 d’abril d'11 a 14h. Festa d’Arquitectura Cuidem el Patrimoni. Dia Internacional dels Monuments i Llocs Històrics. Sant Andreu. 

-Dissabte 22 d’abril d'11 a 14h. Festa d’Arquitectura Construïm la ciutat inclusiva. Dia Mundial de la Creativitat i la Innovació. Les Corts. 

-Diumenge 30 d’abril d'11 a 14h. Festa d’Arquitectura Recorrem el Patrimoni Industrial. Dia Mundial de la Dansa. Sant Martí.

-Dissabte 6 de maig de 18 a 22h. Festa d’Arquitectura Respectem el Silenci. Dia Mundial del Silenci. Gràcia.

-Dissabte 13 de maig d'11 a 14h. Festa d’Arquitectura Recuperem el Passeig de la Zona Franca. Dia Mundial del Comerç de Proximitat. Sants-Montjuïc.

-Dissabte 20 de maig d'11 a 14h. Festa d’Arquitectura Obrim les portes. Dia Internacional dels Horticultors. Sarrià Sant Gervasi.

-Dissabte 10 de juny d'11 a 14h. Festa d’Arquitectura Descobrim el recinte de l’Escola Industrial. Dia Internacional del Ceramista. Eixample.

Organitzades pels diferents Grups Territorials d’Arquitectes de Barcelona, junt amb altres entitats com associacions de veïns, universitats, despatxos d’arquitectes o diferents escoles de cada barri.

Reviu les Festes d’Arquitectura 2022 en aquest vídeo.

28/02/2023
Tornar