Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

El COAC Girona digitalitza i tracta documentalment els fons Rafael Masó i Martorell amb una subvenció del Departament de Cultura

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

La seu gironina de l’Arxiu Històric del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya ha digitalitzat diversos documents del Fons Rafael Masó i ha aconseguit avançar en el tractament documental del Fons Martorell gràcies a una generosa subvenció de més de set mil euros concedida pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, mitjançant l’OSIC.

En concret, s'han digitalitzat del Fons Rafael Masó dibuixos d’alguns dels seus projectes d’habitatges unifamiliars, així com documents de petit format que inclouen dibuixos de viatges, targetes d'exposicions i altres materials. Pel que fa a la documentació del Fons Martorell, s'han instal·lat i descrit un total de 584 registres corresponents a projectes, correspondència i fotografies. 

Aquesta iniciativa contribueix al tractament i preservació dels documents que formen part del Fons documental de l’Arxiu Històric del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.

8/06/2023
Tornar