Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
El mes de juny, l'Agenda d'Arquitectura s'omple d'activitats. No t'ho perdis!

El mes de juny, l'Agenda d'Arquitectura s'omple d'activitats. No t'ho perdis!

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Juny: es dorm bé, passem els vespres en màniga curta i els dies són llargs: ve de gust sortir, i per això el #Nothoperdis ens proposa precisament això: excursions, trobades, exposicions i tot d'activitats per fer fora de casa, amb i sense aire condicionat. 

Comencem per les Arquivoltes: una excursió, el 10 de juny, pel patrimoni industrial del Ripollès -un patrimoni no excessivament conegut que val molt la pena- i una visita, el dia 11, a les seus històriques de l’Escola d’Art de Tortosa: per conèixer millor la cinquena província que és el centre geomètric dels Països Catalans. 

Després, les festes: una el dia 2 a Girona, on coneixerem els guardonats dels Premis de les Comarques de Girona mentre es celebra el seu vint-i-cinquè aniversari, i l’altra el dia 8 a Lleida, amb els premis de la Mostra de les Terres de Lleida i el Premi Ignasi Miquel. Per gaudir de l’arquitectura de proximitat. 

Pel que fa a Barcelona, el dia 6 a les 19.30 h es celebra una nova edició d'Unboxing the Library, on es dona a conèixer el fons de la Biblioteca del COAC. En aquest cas, els llibres sobre habitatge cooperatiu. 

Pel que fa a les exposicions recomanades, seguim a Barcelona, concretament a la Casa Padellàs del MUHBA: temps per conèixer la vessant d’urbanista de Lluís Domènech i Montaner a través de fotografies i dibuixos, una de les vessants més desconegudes de l'arquitecte. Atents a les visites comentades. 

Seguint a la capital, recomanar-vos una evidència que es percep al carrer: l’exposició de Jaume Plensa a La Pedrera, que es podrà veure fins al dia de les eleccions generals: l’escultor, la seva obra i Gaudí de fons. 

Per últim, marxem a Torroella de Montgrí. Teniu temps per a fer-ho, perquè fins al 19 de novembre es poden visitar els Homenots i els Homenets de Català-Roca al Palau Solterra de la Fundació Vila-Casas: perfecte paral·lelisme, tenint en compte que el nom ja és tot un homenatge a Pla, gironí universal. 

Fins aquí la selecció del mes de juny. Trobareu tota la informació obre aquests actes a l’Agenda d’Arquitectura del COAC, conjuntament amb molts d’altres. Aquest #Nothoperdis forma també part del podcast Perspectiva, de Catalunya Ràdio, que teniu disponible al web de l’emissora.

31/05/2023
Tornar