Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Els projectes seleccionats dels Premis d’Arquitectura de Girona surten i s’escampen per l’espai públic.

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Amb la voluntat d’aproximar el màxim possible a la ciutadania les 46 obres seleccionades en els Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2022, el Departament de Cultura de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC), recuperant el paper social i cultural de l’arquitectura i amb vocació de projecció i internacionalització del talent que acull les terres gironines, ha instal·lat als carrers més emblemàtics de totes les capitals de comarca, i també a la ciutat de Blanes, unes estructures efímeres en forma de lletra L en les quals s’hi reprodueixen els projectes, que engloben diferents àmbits d’actuació: arquitectura, interiors, paisatges i efímers. 

En aquestes estructures també hi ha l’adreça web del portal dels Premis, www.premisarquitecturagirona.cat, des del que s’accedeix a tota la informació de la present edició, així com el recull de totes les obres seleccionades en les 23 edicions anteriors. 

Amb aquesta acció, la Demarcació de Girona del COAC fa un nou pas per fer més pròxima l’arquitectura més recent de la província de Girona al conjunt de la societat, i evidenciar el rigor, la qualitat i el respecte cap al territori que transmeten els professionals que la fan possible. Els habitatges unifamiliars o plurifamiliars, els equipaments, les places i les instal·lacions efímeres, entre d’altres, que s’hi poden veure són intervencions capaces de perdurar en el temps i millorar la qualitat de vida de les persones que les habiten. 

Aquesta intervenció, que quedarà instal·lada fins al 4 de juliol, donarà pas a l’exposició de les obres premiades i seleccionades, la qual s’inaugurarà el 27 de maig després de l’acte de lliurament de premis, que tindrà lloc a les 19.30 hores, a la seu de la Demarcació de Girona del COAC (Plaça de la Catedral, 8. Girona). 

Un any més, els Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona són possible gràcies a les empreses i institucions que hi donen suport, com ara el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona; Jung i iGuzzini, com a patrocinadors principals; COMPAC, Itisa i Technal, com a patrocinadors, i Arcadi Pla SA, Ascensors Serra, Boffi – De Padova, Brancós Ceramics, HNA –Germandat Nacional d’Arquitectes, Hotel Ciutat de Girona, IRSAP, Palahí – Materials de construcció, Plantalech, Tendències Girona, Terreal i Vidresif, com a col·laboradors. En aquesta edició, els productes oficials són el Restaurant Mimolet i Caves Llopart, mentre que La Comarca d’Olot, el Diari de Girona, l’Empordà, l’Hora Nova, el Punt Avui i Televisió de Girona són els mitjans de comunicació oficials.

17/05/2022
Tornar