Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Jornada. L’exclusió dels concursos d'arquitectura per vulneració de l’anonimat: Casuística i solucions

L’anonimat és un aspecte indispensable i essencial en els concursos d’arquitectura i cal adquirir habilitats per tal de protegir-lo, i així evitar incidències o fins i tot, l’exclusió de la licitació. Des de l’Oficina de Concursos hem detectat errades recurrents en la presentació de les propostes, i aspectes a millorar en la presentació de les mateixes que es volen exposar en el context de la nova normativa en matèria de contractes públics.

Per això el proper 5 de març es durà a terme la jornada 'L'anonimat en els concursos d'arquitectura'. L’exposició tindrà dues parts, un bloc jurídic normatiu i un altre de tipus tècnic informàtic adreçat a donar solucions i estratègies de protecció de les propostes. Està adreçada a arquitectes que habitualment participeu en concursos d’arquitectura, treballeu al servei d’una Administració Pública o formeu part de la Borsa de Jurats.

La trobada anirà a càrrec d'Helena Hugas, Coordinadora de l’Oficina de Concursos del COAC, i Sergi Flores, arquitecte del Servei de Visat i atenció a l’arquitecte del COAC.

Recupereu el vídeo de la jornada. Versió per a imprimirPDF version