Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
Cal Xico. Mostra terres de l'Ebre. Arquitectes: E. Aymerich, I. de Rivera, N. Salvadó, T. Salvadó. Foto: José Hevia © Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Postgrau en Rehabilitació a la Demarcació de Tarragona del COAC

Vols aprendre a detectar i diagnosticar les lesions d’un edifici? Vols conèixer les formes d’intervenció i reparació més habituals en els diferents sistemes constructius? Vols gestionar i controlar el projecte de rehabilitació?


Totes les respostes en aquest postgrau que  es farà al COAC de Tarragona a partir del 26 de febrer de 2019.
Horari: Cada dimarts de 10h a 14h i de 15h a 19h.

Si ets arquitecte inscrit als serveis de la Demarcació de Tarragona tens importants descomptes en aquest curs. A més la Demarcació ofereix facilitat de pagament fraccionat als arquitectes que ho sol·licitin.

T'hi animes?

Inscripcions i més informació aquí


Tots els mòduls formatius també els post cursar de manera independent.
Realitza la matricula a la pàgina web de cadascun d'ells: 

M1: Inspecció i diagnosi d'edificis
Objectius: Capacitar per a la realització d’una Inspecció tècnica. Anàlisi i avaluació de l’estat de l’edifici. Criteris d’avaluació de lesions. Anàlisi de tècniques de diagnosi de patologies i de seguiment de la seva evolució, com a pas previ a la definició de les tècniques de reparació convenients segons els elements, materials o instal·lacions afectats. Normativa.
Inscripcions i més informació.

M2: Rehabilitació d'estructures i fonaments
Objectius: Coneixement, detecció, identificació i diagnòstic dels danys i patologies estructurals a l’edificació. Establiment de sistemes de reparació i tècniques d’intervenció dels elements constructius més habituals en: fonaments, estructures de murs de càrrega, de formigó, sostres de biguetes de fusta i metàl·liques, etc. Normativa.
Inscripcions i més informació.

M3: Rehabilitació de façanes i cobertes
Objectius: Coneixement, detecció, identificació i diagnòstic dels danys i patologies més habituals a les façanes i cobertes. Establiment de sistemes de reparació i tècniques d’intervenció dels elements constructius més habituals en aquests elements. Normativa.
Inscripcions i més informació

M4: Rehabilitació d'instal·lacions
Objectius: Les instal·lacions dels edificis, en concret, plantegen un profund dubte entre rehabilitació i substitució, juntament amb la complicació de la seva integració arquitectònica. S’analitzaran els defectes més habituals en les principals instal·lacions dels edificis i els criteris per adequar les instal·lacions dels habitatges a les necessitats i requeriments actuals.  
Inscripcions i més informació 

M5: Introducció a la gestió integral en rehabilitació
Objectius:Capacitar per gestionar el projecte des d'una perspectiva global i les relacions entre els agents implicats. Conèixer les competències per gestionar equips de manera efectiva.
Definir objectius, àmbit d'actuació i establir el pla de treball per aconseguir-ho, tenint en compte l'equip interdisciplinari adient. Conèixer tot el procés des de l'inici del projecte fins al final de l'obra i la sostenibilitat a la gestió.
Inscripcions i més informació
 

Es realitzarà un exercici al final de cada mòdul. La dedicació necessària per part dels alumnes s'estima en 1 hora per cada 4 hores lectives.

Es realitzaran tres visites d'obra, una a l'M1, a l' M2 i a l' M3.

El curs es realitzarà de manera presencial a les aules de l'Escola Sert
(Carrer de Sant Llorenç, 20. Tarragona.) 
Amb el patrocini:    
 
 
Versió per a imprimirPDF version