Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
"Cap al disseny de carrers més habitables"

Obertes les inscripcions per al curs "Cap al disseny de carrers més habitables"

Imatge: 
© Proposta de transversalitat, eixos civics i creuaments-plaça a la Avinguda Meridiana de Barcelona. Ajuntament de Barcelona. Mayorga+Fontana & col·laboradors (2107)
El proper 22 de febrer comença la segona edició del curs de l'Escola Sert "Cap al disseny de carrers més habitables", un programa formatiu que promou una aproximació crítica i alhora pràctica i operativa, per desenvolupar una mirada transversal i transdisciplinar sobre l'espai públic, per a l'elaboració d'estratègies, plans, programes i projectes per a millors carrers i ciutats.

A través d´aquest curs podrem conèixer i posar en pràctica nous enfocaments, mètodes i instruments per intervenir i gestionar l'espai públic i el carrer, així com per afrontar els paradigmes urbans lligats a la sostenibilitat i a l'habitabilitat urbana (Smart Cities, Resiliència, ODS, Nova Agenda Urbana, Canvi Climàtic, etc). Ens aproximarem a les anàlisis topològiques, a l'ús i visualització de dades, a les cartografies interactives, als models tecnicoparticipats per a un projecte d'espai públic més estratègic, àgil, informat, inclusiu i participat.

El curs, dirigit pels arquitectes Pía Fontana i Miguel Mayorga, tindrà lloc del 22 de febrer al 3 de maig, en format online, els dimarts de 15 a 19 h.

Més informació i inscripcions


"Umbrales urbanos / Calles habitables"
Recentment els directors del curs han guanyat el concurs d'innovació urbana "La Ciutat Proactiva", de l'Ajuntament de Barcelona, amb el projecte "Umbrales urbanos / Calles habitables", al Poblenou. En aquest vídeo, Pía Fontana explica aquest projecte.
15/02/2022
Tornar