Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Grup de Treball de Salut i Arquitectura

El Col·legi d'Arquitectes de Catalunya ha constituït un Grup de Treball de Salut i Arquitectura, obert a tots aquells professionals interessats en la relació dels espais i la construcció amb la salut de les persones.

La influència de l'arquitectura en la salut dels usuaris és un aspecte cada cop més conegut. Avui dia sabem que hi ha algunes malalties i trastorns associats a l'entorn on vivim, tant pel que fa als espais oberts com als interiors. Els materials de construcció, per exemple, o els sistemes constructius, amb espais cada cop més hermètics, poden afectar negativament la salut de les persones.

Encara es tracta, però, d'un camp emergent, i cal donar-li visibilitat, ja que el coneixement sobre aquests temes per part de la ciutadania i dels arquitectes és limitat.

El Grup pretén, doncs, agrupar professionals de diferents àmbits –principalment arquitectes, però també metges, sociòlegs, etc.– que, o bé treballen en aquest camp, o bé hi estan interessats. L'objectiu és unir sinergies i establir línies de treball per tal de conscienciar a la societat sobre aquest tema i d'influir a nivell professional, polític i legislatiu per obtenir un hàbitat més sa.

AGENDA D'ACTIVITATS

 

 

 
 

27.11.2019 - Dimecres Tecnològics: 5G
 


 
14.05.2019 - Construmat 2019 

 

18.02.2019 - Jornada "Com escollir una pintura saludable"


 17.12.2018 - Jornada "Salut versos Legislació"
 

 28.11.2018 - Jornada: "Protecció dels edificis davant l'exposició al gas radó"


 

06.06.2018 -  Presentació "Criteris generals per un habitatge i un urbanisme saludables"

Versió per a imprimirPDF version