Noves corresponsalies a Alemanya, Argentina i Brasil

Noves corresponsalies a Alemanya, Argentina i Brasil

Imatge: 
Trobada anual de corresponsals del COAC. © Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Per quart any consecutiu s'ha celebrat la trobada anual amb els corresponsals internacionals del COAC, que va tenir lloc el passat 23 de desembre a plaça Nova. Durant l'acte, es van presentar 5 nous corresponsals: Lluís Casadevall (Múnic, Alemanya), Pau Iglesias (Passo Fundo, Brasil), Carles Arribas (Rio de Janeiro, Brasil), Bibiana Sciortino (Còrdova, Argentina), i Lea Eidler, que susbstitueix al corresponsal de San Francisco, EUA.

La trobada va comptar amb la participació del degà del Col·legi, Lluís Comerón, que va agrair als corresponsals la tasca que desenvolupen com a enllaç entre professionals desplaçats i les institucions professionals i col·legials de cada indret. Així mateix, els va presentar alguns projectes de futur que té el COAC per als quals la seva experiència a l’exterior pot ser de gran ajut per al seu desenvolupament.

Agraïment als corresponsals que deixen el càrrec
La Xarxa de Corresponsals del COAC, que compta amb més de 40 representants en 30 països d’arreu del món, és possible gràcies a la tasca col·laborativa que desenvolupen arquitectes que treballen a l’exterior.

En aquest sentit, des del Col·legi volem donar les gràcies als corresponsals que han decidit tornar a Catalunya en els darrers mesos i que, com a conseqüència, han deixat la seva corresponsalia. A tots, els agraïm la feina que han dut a terme, sobretot en l'assessorament als col·legiats interessats en les destinacions on es trobaven. 

Podeu accedir a la informació dels corresponsals clicant aquí
També podeu seguir els articles publicats a la Revista de Corresponsals.

10/01/2017
Tornar