Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
arxiu històric

L’Arxiu Històric cedeix documentació d’Esteve Muxac a l’exposició “Ara i abans. Cent anys amb l’habitatge” de la Cambra de la Propietat Urbana de Girona

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

L’exposició temporal “Ara i abans. Cent anys amb l’habitatge”, que es pot visitar fins al 31 de desembre a la Cambra de la Propietat Urbana de Girona, incorpora documentació procedent de l’Arxiu Històric de la Demarcació de Girona del COAC. En concret, s’hi poden trobar reproduccions de diferents plànols de l’arquitecte Esteve Muxac. Els plànols son uns dibuixos de finals del segle XIX que representen una planta i alçats de l’actual edifici de la Cambra de la Propietat de Girona ubicada a la Casa Masseguer. Aquesta documentació gràfica forma part del Fons Joan Maria de Ribot i de Balle.

 

Ara i abans. Cent anys amb l’habitatge, que ha estat comissariada per l’historiador Xavier Martí, ens ajuda a explicar els cent anys història de la institució que no ha parat de créixer i, actualment, compta amb més de 6.000 socis i cinc oficines distribuïdes pel territori gironí. També els seus serveis han augmentat i la seva funció com a òrgan de consulta i col·laboració davant l’administració pública. A més s’exposen imatges dels edificis guanyadors del concurs d’edificis que va organitzar la Cambra entre els anys 1929 i 1936, i entre 1943 i 1948.

14/12/2021
Tornar