Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Collage No t'ho perdis

La primavera arriba carregada d'activitats culturals. No t'ho perdis!

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Estem en plena primavera, ja hem canviat l’hora, els dies són més llargs i encara no fa calor: el millor temps per passejar i participar a activitats a l'aire lliure. Comencem el #Nothoperdis d'abril:

Continuen les Festes d’Arquitectura als districtes de Barcelona. Les podreu seguir a l'Agenda d'Arquitectura i al web del Centre Obert. Aquest mes n’hi ha quatre: des del Dispensari Antituberculós de Ciutat Vella fins a l’Oliva Artés de Sant Martí, celebrarem en família la salut, el patrimoni, la rehabilitació i la innovació. 

Anem-nos-en d’excursió a Girona. La Fundació Rafael Masó ha ampliat la seva exposició permanent amb una aquarel·la de gairebé dos metres per al vitrall de Sant Pere de l’església de Verges. Paral·lelament, aquesta fundació inaugura una exposició sobre Xavier Monsalvatge, artista polifacètic que va col·laborar assíduament amb Masó.  

Tornant a Barcelona: del 20 al 30 d’abril se celebra MODEL, el Festival d'Arquitectura de la ciutat. Dirigit per Eva Franch, s’apropia de l’espai públic amb molts actes, instal·lacions efímeres i xerrades. El seu web us donarà fe de totes elles.  

Sense moure’ns de la ciutat, us recordem l’exposició 'Somia la ciutat', al Palau Robert. Comissariada per Roger Subirà, exhibeix maquetes i instal·lacions que reflexionen sobre la ciutat i les seves revolucions a través de múltiples propostes de molts arquitectes i artistes pluridisciplinars. Per reflexionar una bona estona. 

El MUHBA, el Museu d’Història de Barcelona, celebra 80 anys. Han inaugurat nous espais que val la pena conèixer si volteu per la ciutat. El museu, que es va actualitzant permanentment, mereix una revisita. A més, ara s'hi pot veure una exposició temporal dedicada a Domènech i Montaner.

I arriba el dia més bonic de l’any: Sant Jordi. El COAC proposarà diversos actes i iniciatives que s’aniran anunciant a l’Agenda. D'altra banda, la Fundació Mies van der Rohe celebrarà una jornada de portes obertes. Podreu comprar-hi llibres o, senzillament, badar una mica. 

I, com que Sant Jordi va de llibres, dies abans, el 18, se n’haurà presentat un: 'Aquí lo dejo', de Morillas, els dissenyadors gràfics que, entre moltes altres creacions, han fet el logo del COAC i la seva imatge gràfica actual. Es presentarà a La Capell. 

A l'abril se celebra també el segon congrés Architecture & The Media els dies 24 i 25: taules rodones, convidats rellevants i debats per reflexionar sobre el tracte de l’arquitectura als mitjans de comunicació.

Per últim, recordar-vos que al COAC hi ha l’exposició 'Correa & Milà, en perspectiva', que us permetrà reflexionar sobre l’obra d’aquest estudi berceloní amb molt material inèdit. Estigueu atents als esdeveniments col·laterals a l’exposició, anunciats a l’Agenda.  

Fins aquí la selecció d’abril. Estigueu atents a l'Agenda d'Arquitectura dels dijous, on trobareu tota la informació sobre aquests actes i molts d'altres. Aquest #Nothoperdis forma també part del programa Perspectiva, de Catalunya Ràdio. 

5/04/2023
Tornar