Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Edifici modern

El COAC de Tarragona publica el llibre Josep Ferrer Bosch Arquitecte

Imatge: 
Casa Lucien Boucher, Salou (Tarragonès), 1960, Josep Ferrer Boch © COAC Tarragona
La Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, conjuntament amb Arola Editors, publica el llibre Josep Ferrer Bosch Arquitecte, una iniciativa que vol posar en valor l'obra i la figura d'aquest arquitecte tarragoní, amb una carrera professional àmplia i remarcable.

La recerca, selecció i coordinació ha anat a càrrec dels arquitectes Juan Fernando Ródenas, Carlos Gonzalvo i Gillermo Zuaznabar del Centre d'Anàlisis Integral del Territori - Universitat Rovira i Virgili i ha rebut el patrocini de la fundació privada Mutua Catalana.

La recerca ha inclòs la catalogació, duta a terme els anys 2018-19, de l'arxiu professional de Josep Ferrer Bosch, dipositat a l'Arxiu Històric de la Demarcació de Tarragona del COAC. L'arxiu de Ferrer Bosch consta de 137 expedients: 130 corresponen a projectes d'arquitectura i 7, a dibuixos i reportatges fotogràfics. El llibre presenta, d'acord amb els suggeriments de l'autor i la qualitat del material disponible, una selecció d'obres construïdes entre 1960 i 1970.

El coneixement de les estratègies projectuals utilitzades per Josep Ferrer Bosch en les seves obres pot contribuir positivament en els processos de transformació urbanística dels municipis costaners de Tarragona i el Mediterrani. Les nombroses tipologies projectades admeten transformacions per encaixar en nous programes contemporanis.

Així, publiquem aquest catàleg, amb la insubstituïble col·laboració del mateix arquitecte Josep Ferrer Bosch i amb el ferm convenciment que pot contribuir activament en la necessària reconstrucció cultural i paisatgística de la nostra costa mediterrània.


logo del coac

 

Entitat organitzadora: 
COAC
11/11/2020
Tornar