Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

L'OCT PUBLICA NOUS DOCUMENTS DE SUPORT AL PROJECTE ACTUALITZATS A LES MODIFICACIONS DEL CTE

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El passat 16 de juny va entrar en vigor el RD 450/2022 pel qual es modifica el Codi Tècnic de l’Edificació amb la voluntat d’impulsar el desplegament d’infraestructures per a la recàrrega del vehicle elèctric en els edificis i fomentar la incorporació d’energies renovables.  

Es recorda que les modificacions introduïdes pel RD 450/2022 són d'aplicació obligatòria per a tots els projectes per als quals se sol·liciti llicència municipal a partir del 16 de desembre de 2022.  Per a més informació podeu consultar la notícia anterior

Arran d’aquesta modificació, l'Oficina Consultora Tècnica del COAC està actualitzant i ampliant la documentació d'ajuda al projecte disponible per als col·legiats. 

Així, s'han publicat al web els documents(*) següents: 
Guions de contingut per a l’elaboració del projecte  
Àmbits d’aplicació CTE i dels Documents Bàsics 
Prestacions de l’edifici 
Llistat de normativa d’edificació 
- Fitxes HE-1: Condicions per al control de la demanda energètica 
Ús habitatge / Altres usos  
Nova Fitxa HE-5: Generació d’electricitat procedent de fonts renovables 
Nova Fitxa HE-6: Dotacions mínimes de recàrrega de vehicles elèctrics 

També teniu disponible el vídeo de la Sessió informativa de les novetats del RD 450/2022 celebrada el passat mes de novembre i pròximament es publicarà més documentació de la qual us anirem informant.

Així mateix, aprofitem per informar que, pel que fa als programes informàtics de certificació energètica que permeten la justificació d’algunes de les exigències del Document bàsic d’estalvi energètic, l’Eina Unificada LIDER-CALENER (HULC), CE3X mitjançant el complement específic i CYPETHERM HE Plus han publicat noves versions incorporant part de les novetats del RD 450/2020 de modificació del CTE.

(*) Es recorda la importància de descarregar sempre de nou els documents des del web per garantir que s’utilitza la darrera versió disponible. 
Les fitxes de justificació de la normativa estan disponibles, tant en català com en castellà. 
16/12/2022
Tornar