Propers Actes

Del Dll, 06 setembre fins Dg, 19 desembre
Els dijous i els...

Exposició "L'Àlbum de l'Arquitecte: Denise...

Exposició "L'Àlbum de...

Del Dj, 23 setembre fins Dg, 31 octubre
Feiners, de 9 a 16.30...

Exposició “Premis AJAC XII”

Exposició “Premis AJAC XII”

master inmobiliaria
Imatge: 
© Pexels

Màster | Direcció d'empreses immobiliàries innovadores

Obtindràs els coneixements que et permetran crear i dirigir una empresa de promoció immobiliària innovadora, incloent les competències necessàries per a analitzar i gestionar projectes i operacions immobiliàries.

El Màster es dirigeix a arquitectes, arquitectes tècnics, enginyers, economistes, etc. que tinguin interès a especialitzar-se en l'anàlisi i gestió d'operacions immobiliàries des d'un punt de vista arquitectònic, constructiu, econòmic, financer, comercial i d'explotació.

L'empresa immobiliària requereix d'una adequació ràpida als criteris emergents d'edificació intel·ligent, sostenible, d'alta qualitat ambiental, digital i robòtica, alhora que hauria de plantejar processos amb la participació de tots els agents vinculats.

El caràcter professional i pluridisciplinari del màster ens permet pensar que els canvis impulsats des de la direcció de les empreses conjuntament amb els responsables de gestionar i d'analitzar les operacions immobiliàries poden assegurar l'èxit del repte plantejat.

Aquest curs compta amb l'acreditació de la Universitat Politècnica de Catalunya-UPC.

Més informació
Versió per a imprimirPDF version