Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Per Nadal, més tallers d'arquitectura i ciutat al COAC

Del 27 al 29 de desembre la seu de plaça Nova acull un seguit de tallers infantils per a nens i nenes a partir de 6 anys, amb els quals el Col·legi tornarà un any més a obrir les seves portes durant les festes nadalenques. Es tracta d'activitats pedagògiques que tenen per objectiu apropar l’arquitectura a la societat, concretament als més petits.

En el marc dels Tallers d'Arquitectura i Ciutat, el 27 de desembre es realitzarà una nova edició de l'activitat "Digues la teva!", a càrrec d'El Globus Vermell. L'objectiu és, d'una banda, estimular la reflexió sobre la ciutat entre els més joves i, de l'altra, fer-los conscients de la importància del seu punt de vista i de la necessitat d’expressar les seves opinions. Inscripcions aquí.

Els dies 28 i 29 de desembre es duran a terme tallers de "Construcció a gran escala", a càrrec de Kapla Catalunya. Amb peces de fusta rectangulars de la mateixa mida, el joc Kapla permet fer sorprenents construccions. El nombre de places per als tallers d'ambdós dies ha quedat cobert i no queden places disponibles.

Les activitats són gratuïtes i compten amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona. Cal inscripció prèvia per a cada una de les activitats per separat.

Amb el suport de:

13/12/2016
Tornar