Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

NATURBÀ: Barcelona Collserola, una relació retrobada

La publicació està editada pel Col·legi d'Arquitectes de Catalunya i es pot adquirir a la Cooperativa d'Arquitectes Jordi Capell en català i anglès.

L'any 2011, un total de 111 equips seleccionats van presentar propostes al concurs de les Setze Portes de Collserola. Solucionada la trobada amb el mar de la ciutat de Barcelona, un dels darrers marcs d’oportunitat per la ciutat és la seva relació amb la muntanya. Així, es van definir setze àrees de reflexió objecte d’un concurs unitari.

El llibre Naturbà publica íntegrament totes les propostes recollides i les contextualitza en un únic document que permet fixar un aquí i ara de l’arquitectura catalana.

Es tracta d’un recull que permet trobar juntes diverses maneres d’entendre, explicar i grafiar una sèrie coherent de propostes amb un tema comú. El document és, doncs, una recopilació útil per fixar una època, prendre perspectiva i investigar-la.

Els autors de la publicació són Adolf Sotoca i Óscar Carracedo, amb textos de Lluís Comerón, Xavier Trias, Antoni Vives, Vicente Guallart, Teresa Franquesa, Habitat Urbà, Adolf Sotoca-Óscar Sarracedo, Antoni Alarcón, Beth Galí, Andreu Ulied-Andreu Esquius-Judit Requena, Carlos Ferrater-Jaume Barnada, Ramon Bosch-Beth Capdeferro, Carles Casamor-Josep Mascaró, Jordi Mansilla-Laia Mestre, Ramon Folch, Laia Torras, Ricard Fayós, Maria Sisternas

Consulta una selecció del contingut del llibre


CONSULTA ALTRES PUBLICACIONS DEL COAC AQUÍ
Versió per a imprimirPDF version