Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

No t'ho perdis! Gener 2019

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

El primer #Nothoperdis de l’any us recomana algunes de les conferències i exposicions que es poden visitar actualment.

Comencem pel cicle de conferències que organitza l’Escola d’Arquitectura del Vallès els darrers quinze dies de gener. El tema: arquitectura i menjar; objectes, recorreguts, disseny i fins i tot urbanisme. El cicle és gratuït, tot i que es recomana inscripció prèvia.

El 21 de gener es presenta al Roca Gallery un llibre sobre els 100 anys de disseny de la marca, que ha desenvolupat productes presents a gairebé totes les arquitectures que ens acompanyen.

El 24, al Museu de l’Art de la Pell de Vic es presenta la primera exposició important sobre un dels arquitectes oblidats de l’arquitectura catalana: Josep Maria Pericas, que analitza arquitectures religioses, cases particulars i diverses intervencions des de la seva Osona natal fins a Barcelona.

El 25, a la seu central del COAC, una conversa entre tres arquitectes, Camil Queraltó, Toni Ramón i Salvador Tarragó, i el crític Arnau Puig, membre fundador de DAU AL SET, servirà per retre homenatge a Josep Torres Clavé, ànima del GATCPAC, en el 80è aniversari de la seva mort. L’acte s’acompanyarà d’una petita mostra de la seva obra, visitable fins al 9 de febrer.

A finals de mes, del 30 de gener a l’1 de febrer, se celebren les segones Jornades Cerdà sobre urbanisme i espai públic amb ponències sobre el propi Pla Cerdà, reflexions sobre els espais de relació i la ciutat de Manlleu com a cas d’estudi.

Durant aquest mes encara es podran visitar exposicions com la que s’està fent sobre l’arquitecte Federico Llorca a Tortosa, la seva ciutat, basada en set dels seus espais religiosos, que va modernitzar i adequar a les conclusions del Concili Vaticà II.

El MABCA segueix exposant les obres de Jaume Plensa, un dels nostres artistes vius més universals, amb tantes coses a dir sobre les paraules, sobre la forma, sobre la llum i l’ombra, sobre l’art urbà i l’espai públic.

Finalment recomanar-vos Liberxina, l’exposició sobre pop-art dels seixanta i setanta que es celebra actualment al MNAC. Liberxina es podrà visitar fins al 22 d’abril.

Trobareu tota la informació que necessiteu sobre aquests i altres actes al web de l’Agenda d’Arquitectura del COAC.


16/01/2019
Tornar