Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Exposició dels 50 anys de l'Arxiu Històric del COAC

Gaudeix de les exposicions del COAC a través del nou servei de visites guiades

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El Col·legi d'Arquitectes de Catalunya posa en marxa un nou servei de visites guiades a les exposicions que s'organitzen a la seu de Barcelona. Aquesta iniciativa neix amb la voluntat d'acostar la cultura arquitectònica a la ciutadania, en línia amb l'esperit del Centre Obert d'Arquitectura, alhora que es vol posar en valor el gran interès cultural de les exposicions programades i potenciar el coneixement de l'arquitectura.

Així, a partir del proper 18 de novembre s'oferirà, cada dissabte a les 12 h, una visita guiada a l'exposició en curs. Caldrà inscriure's prèviament i la visita tindrà el següent preu:

 ·  arquitectes col·legiats: 3€
 ·  no col·legiats: 6€
 ·  menors de 12 anys: gratuït

Inscriu-te a les properes visites:
(cal omplir un formulari per assistent)

· 27 de gener
· 3 de febrer
· 10 de febrer

Visites per a grups
Si vols reservar una visita guiada per a un grup de persones (màxim 15), envia un correu electrònic a cultura@coac.net per consultar els horaris i dies disponibles.

Gaudeix de la nova exposició sobre Picasso i descobreix-ne tots els detalls
El COAC se suma a l’Any Picasso amb la mostra ‘Picasso, l’urbanisme i la síntesi de les arts (1946-1979)’, que s'inaugura el 16 de novembre. L’exposició, que serà la primera en oferir el servei de visites guiades, mostra el treball que Pablo Picasso i Carl Nesjar van realitzar a la seu del COAC el 1962, alhora que reflexiona sobre la col·laboració entre l'art i l'arquitectura, que ha generat grans realitzacions amb protagonistes com Le Corbusier, Matisse, Oiza o Subirachs, entre d'altres.

Ets arquitecte col·legiat i t'interessa la divulgació cultural?
Participa com a educador i ajuda a fomentar el coneixement de l'arquitectura, alhora que gaudeixes d'una experiència altament enriquidora. Aquest servei serà remunerat. Per dur a terme les visites, el comissari de l'exposició en curs et proporcionarà tota la informació necessària, i podràs assistir a una visita prèvia exclusiva per als guies. 

Si vols participar-hi, clica aquí!
10/11/2023
Tornar