dona mesurant finestra

Nova Borsa d'Arquitectes pel projecte Edificat

Imatge: 
© Ajuntament de Girona

La Demarcació de Girona del COAC posa en funcionament la Borsa d’Empreses que ha endegat l’Ajuntament de Girona, per als usuaris del servei d’assessorament energètic, en el marc del programa Edificat per millorar el confort de la llar, reduir la factura energètica i en conseqüència, tenir més qualitat de vida, a la ciutat de Girona. 

Els arquitectes que formaran part de la Borsa d’Empreses hauran de dur a terme tasques com ara projectes integrals, obres de rehabilitació, assessorament i diagnòstics tèrmics, certificats d’eficiència energètica, tràmit de subvencions, entre d’altres. 

El procés per a unir-s’hi és molt senzill. Només cal omplir el següent formulari, el qual servirà per anar elaborant un llistat d’arquitectes que els usuaris del programa Edificat podran descarregar del web www.edificat.eu. 

Projecte Edificat
El projecte Edificat, aprovat i cofinançat pel FEDER en el marc del Programa Interreg POCTEFA 2014-2020, reuneix 4 socis de l’espai transfronterer: l’Ajuntament de Girona, Perpignan Métropole Méditerranée (àrea urbana de Perpinyà), el Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya i el Pol de competitivitat Derbi. El seu objectiu principal és fomentar la transició verda, gràcies a dos eixos: sensibilitzar a la població del gran repte que suposa la renovació dels habitatges per fer-los més eficients en termes energètics; i establir un context territorial favorable a la reorientació del sector de la construcció per augmentar-ne la qualitat i la sostenibilitat.

18/05/2021
Tornar