Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Consultes tècniques

Consultes genèriques gratuïtes

L'OCT atén consultes genèriques en relació a l'aplicació i la interpretació de la normativa tècnica d’àmbit autonòmic i estatal, en fase de projecte i d’execució d’obra. També dona resposta als dubtes generals sobre el procediment de tramitació de les ITEs i informació sobre la documentació tècnica generada pel COAC.

Aquestes consultes són un servei gratuït per als arquitectes que tenen contractat el Tram Complementari. Les preguntes han de ser genèriques i s’han de poder formular i respondre sense necessitat de suport gràfic. Cal enviar les consultes a través del formulari electrònic que trobeu en aquest web. El servei està limitat a 3 consultes anuals, per això recomanem visitar les Preguntes Freqüents del Mapa de continguts abans de realitzar una consulta.

preguntes freqüents                               fes la teva consulta
 

 

Consultes personalitzades de pagament

Els col·legiats que ho desitgin poden realitzar consultes específiques personalitzades. Cal sol·licitar cita prèvia a través del correu electrònic octsecretaria@coac.cat. Aquest servei té un cost de 107 €/hora (IVA no inclòs, mínim d'1 hora).

En cap cas s’atendran consultes que puguin ser objecte del treball professional d’altres companys.
 

Socis de l'OCT

L'Oficina Consultora Tècnica ofereix als col·legiats la possibilitat de fer-se socis de l'OCT mitjançant un abonament anual. Els socis gaudeixen d'un servei de consultes il·limitades per telèfon o correu electrònic (amb un telèfon i una adreça de correu específics), així com de consultes presencials a les oficines de l'OCT (amb un total de 12 visites anuals d'1 hora de durada màxima).*

Si vols fer-te soci de l'OCT, sol·licita-ho a través d'un correu electrònic a octsecretaria@coac.cat
 
Abonament anual 
Preu general233 € (IVA no inclòs)
Preu reduït **115 € (IVA no inclòs)
Preu consultes suplementàries 
Un cop exhaurides les 12 consultes presencials34 €/h (IVA no inclòs)

 

* L'horari d'atenció telefònica és, preferentment, d'11 a 14 h. Les consultes sobre instal·lacions s'atendran preferentment dimecres. Per a consultes presencials, cal sol·licitar cita prèvia.
** El preu reduït s'aplicarà als arquitectes durant els 2 primers anys de col·legiació, sempre i quan provinguin d'una escola d'arquitectura de l'Estat espanyol i gaudeixin de la bonificació sobre la Quota per inici d’activitat (COAC JOVE).
Versió per a imprimirPDF version