Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Participa en el projecte educatiu 'Arquitectura a les aules' 2024 de la ciutat de Girona

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Obrim la primera convocatòria d’'Arquitectura a les Aules', el programa de tallers d’arquitectura als centres educatius, que el COAC organitza del 9 al 19 de maig. En aquesta edició de 2024, la Demarcació de Girona del COAC juntament amb la de Lleida, s'uneix a aquesta iniciativa que es realitza per sisè any consecutiu a la Demarcació de Barcelona, obrint els tallers i xerrades a les escoles de la ciutat de Girona perquè els alumnes dels centres educatius de primària i secundària que hi vulguin participar puguin observar, pensar i actuar seguint el fil de l'arquitectura del seu entorn més immediat.

Com funciona?
Els arquitectes o estudiants d’arquitectura que desitgin dur a terme una d'aquestes activitats poden apuntar-se fins a l’1 de novembre de 2023 a través del formulari web Girona.

Durant el primer trimestre del 2024, es donaran a conèixer les aliances d’arquitectes i centres educatius, per tal que ambdues parts es posin en contacte i puguin acordar una proposta d’activitat que s’adeqüi a una temàtica d’interès per al centre i al nivell educatiu dels alumnes.

Tots els tallers se celebraran del 9 al 19 de maig i tindran una durada de dues hores dins l’horari lectiu. Durant el primer trimestre del 2024, el COAC oferirà formació als arquitectes inscrits que ho desitgin.

Treballes a una escola o institut i hi estàs interessat?
Els centres educatius també poden fer la sol·licitud al mateix formulari web ciutat de Girona.

Resolució de dubtes
Qualsevol dubte o pregunta que tingueu en relació amb la participació a 'Arquitectura a les Aules', podeu enviar un correu a esert.gir@coac.cat

Més informació del projecte 'Arquitectura a les aules'
18/09/2023
Tornar