Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
La revista Quaderns ja té nova direcció

La revista Quaderns ja té nova direcció

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El COAC ha resolt el concurs convocat per escollir els tres equips d’arquitectes que dirigiran cada un d’ells un dels tres propers números previstos. Les propostes guanyadores han estat les presentades per Xavier Monteys —número 271, octubre 2018—; Josep Ferrando i Marta Poch —número 272, març 2019—; i Ferran Grau, Núria Casais i Rafa Mateo —número 273, octubre 2019.

Després d’un llarga consideració debatent les candidatures per afinitat de projectes, per projecció internacional, per actualitat de la proposta, per equilibri entre l’atractiu de la temàtica i la valoració del seu desenvolupament, el jurat del concurs, reunit el dia 16 de gener, va decidir per unanimitat els arquitectes que dirigiran els propers números de la revista.

En total es van presentar vint-i-cinc propostes a concurs, de les quals el jurat en fa una valoració molt positiva i assegura que reflecteixen les inquietuds i els interessos de la professió, així com el rigor i la qualitat de moltes d’aquestes.

En aquest sentit, a banda de les propostes guanyadores, i atenent la qualitat i interès dels programes presentats, el jurat ha acordat valorar com a accèssits deu propostes presentades per: Ariadna Perich i Roger Such; Carles Enrich; Claudi Aguiló; Esteban de Backer i Amadeu Santacana; Ivan Blasi; Jesús Vassallo, Guillermo Fernández Abascal i Urtzi Grau; Lacol; Josep Miàs i Marc Subirana; Josep M. Quilez; i Roger Miralles.

Els tres números —tres mirades diferents sobre l’arquitectura contemporània— suposen un canvi d’etapa de la revista, que s’iniciarà amb la publicació, el mes d’abril, del número 270, dirigit per l’arquitecte Moisés Puente.

Consulta l'acta del jurat.

Acord amb La Polígrafa SP
En aquesta nova etapa, les tasques d’edició, producció i distribució de la revista les farà La Polígrafa SP, editorial amb una dilatada i reconeguda experiència en l’edició i publicació de llibres d’art i d’arquitectura, i que disposa d’una àmplia i consolidada xarxa de distribució, tant a la península com a la resta del món.

Quaderns, la revista de capçalera del Col·legi d’Arquitectes
Publicada ininterrompudament des de l’any 1944, la revista ofereix una visió crítica i de referència de l’arquitectura catalana i internacional i reflexiona sobre la contribució dels arquitectes a la realitat cultural i social del seu entorn. En les seves diferents etapes ha comptat amb la direcció d’arquitectes de renom com Cèsar Martinell i Manuel de Solà-Morales (als inicis), Òscar Tusquets, Josep Lluís Mateo o, més recentment, Pep Quetglas, Mateu Barba, Sergi Serra i José Zabala. El Col·legi té digitalitzats tots els seus números, que són de consulta gratuïta.31/01/2018
Tornar