Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Conferència "Recuperant espais per a la ciutat"

Imatge: 
©Complex d'equipaments "Vil·la Urània", de SUMO arquitectes i Biblioteca de Montbau d'Oliveras-Boix arquitectes
El proper 21 de setembre a les 18.30 h tindrà lloc a la Sala d'Actes del COAC la conferència "Recuperant espais per a la ciutat", organitzada per l'empresa LafargeHolcim.

La jornada vol posar de relleu el treball de joves arquitectes en intervencions que recuperen antics edificis per donar-los un ús públic.

Així doncs, comptarem amb la presència dels arquitectes de l'estudi Sumo Arquitectes, que explicaran l'obra de restauració de la Vil·la Urània —la casa que l'astrònom Josep Comas i Solà va llegar i que l'Ajuntament remodelarà per convertir-la en un complex d'equipaments públics—, i dels arquitectes de l'estudi Oliveras Boix Arquitectes, que parlaran sobre la reforma de la Biblioteca de Montbau, ubicada en una edificació dels anys 60 i que incialment va ser concebuda com a un conjunt escolar.

LafargeHolcim, amb presència en 90 països i centrat en el ciment, àrids i formigó, és el líder mundial del sector de materials de construcció. La companyia neix com a resultat de la fusió de dos grans referents: Lafarge i Holcim. El Grup LafargeHolcim es troba en una posició immillorable per fer front al repte de la creixent urbanització, agafant el compromís de donar respostes amb solucions sostenibles per millorar els segments de l'edificació i les infraestructures i de contribuir així a una millor qualitat de vida.

Per assistir a la conferència, cal inscripció prèvia.

Conferència organitzada per:

 

 
5/09/2016
Tornar