Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge en blanc i negre de nois jugant al pati del col·legi.

El COAC convoca un Concurs d'idees-pòster per a la transformació de centres educatius

Imatge: 
© Fons F. Català-Roca. Arxiu Històric del COAC - 50è Aniversari
Com hem de transformar les escoles i els instituts? Com podem afavorir l’aprenentatge a través dels espais educatius? Com han de ser les aules del futur? Quin potencial tenen els edificis i quins reptes plantejarà transformar-los? Aquestes, entre d'altres, són qüestions que es van abordar a la jornada ‘Nous espais, nous aprenentatges’, organitzada el passat 15 de març, pel Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, la Fundació Bofill i el Departament d’Educació.  

Amb el convenciment que l'arquitectura pot contribuir a crear entorns d'aprenentatge que ajudin a millorar el sistema educatiu, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, amb la col·laboració del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, convoca un concurs d’idees per a la la transformació dels actuals equipaments educatius i el disseny de les anomenades “aules de futur”.

Premis
El Jurat concedirà 10 premis dotats amb 1.000 € cada un.

Jurat
El jurat del Concurs estarà format per Sandra Bestraten, presidenta de la Demarcació de Barcelona; Josep Gonzàlez-Cambray, director general de Centres Públics del Departament d’Educació de la Generalitat; Mar Camacho, directora general d’Innovació, Recerca i Cultura Digital del Departament d’Educació de la Generalitat; Lluís Corbella, arquitecte i docent, designat per la Fundació Jaume Bofill, i 2 membres designats pel COAC.

Calendari
Cal lliurar la documentació al registre d'entrada a de les secretaries de qualsevol demarcació o delegació abans de les 14 h del dia 30 de maig

Documentació
Descarrega't les Bases del concurs.

NOVETAT: LLISTAT D'ADMESOS
Consulta el llistat d'admesos (4 de juny de 2019)


Amb el suport de:

17/04/2019
Tornar