Imatge: 
Creative Commons

L’Ajuntament de Barcelona convoca un concurs internacional per a la transformació de la Rambla

L’Ajuntament de Barcelona, a través de Foment Ciutat SA, convoca el Concurs "Rambla segle XXI" per a la redacció d’estratègies d’actuació i projecte d’urbanització de la Rambla de Barcelona.

Es tracta d'un concurs obert per seleccionar i contractar un equip pluridisciplinari que redacti una proposta sociourbanística i un projecte de disseny per a l’espai públic que defineixi actuacions per a la dinamització, millora i transformació física i social de la Rambla de Barcelona i el seu entorn d’influència.

Segons el plec tècnic, atès el caràcter emblemàtic i singular de l’espai urbà objecte de la intervenció, l'objectiu és seleccionar el millor equip d’experts i la millor metodologia de treball. Aquest equip, a través d'un procés de participació, desenvoluparà la proposta més adequada per a la Rambla.

Els concursants disposen fins a les 14 h del 28 d’abril del 2017 per presentar la documentació.

· Per descarregar els plecs del concurs i la documentació, cliqueu aquí.
· Per consultar la notícia publicada al web de l'Ajuntament, cliqueu aquí.


SESSIÓ INFORMATIVA

L’Ajuntament ha programat una sessió informativa que tindrà lloc el divendres 17 de març a les 17 h al Museu Marítim. L’acte tindrà dues parts: primer s'explicaran els continguts i requeriments del concurs i, seguidament, s'obrirà un diàleg amb representants veïnals, que exposaran la seva visió sobre la Rambla i les actuacions que consideren prioritàries. 

13/03/2017
Tornar