Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
Creative Commons

Ampliació del termini i sessió informativa del concurs de la Rambla

NOU TERMINI: L'Ajuntament de Barcelona amplia el termini de presentació de la documentació del Concurs que, en lloc de finalitzar el 28 d’abril, finalitzarà el 19 de maig a les 14.00 h.

SESSIÓ INFORMATIVA:
El dijous 4 de maig a les 16.30 h es farà una sessió informativa per resoldre possibles dubtes a la Sala d'Actes del COAC. Es prega confirmació d'assistència.

L’Ajuntament de Barcelona, a través de Foment Ciutat SA, convoca el Concurs "Rambla segle XXI" per al servei de redacció d’estratègies d’actuació i projecte d’urbanització de la Rambla de Barcelona. 

Es tracta d'un concurs obert per seleccionar i contractar un equip pluridisciplinari que redacti una proposta sociourbanística i un projecte de disseny per a l’espai públic que defineixi actuacions per a la dinamització, millora i transformació física i social de la Rambla de Barcelona i el seu entorn d’influència.

Segons el plec tècnic, atès el caràcter emblemàtic i singular de l’espai urbà objecte de la intervenció, l'objectiu és seleccionar el millor equip d’experts i la millor metodologia de treball. Aquest equip, a través d'un procés de participació, desenvoluparà la proposta més adequada per a la Rambla.

· Per descarregar els plecs i la documentació, clica aquí.

· Per consultar la notícia al web de l'Ajuntament, clica aquí.

El passat divendres 17 de març l'Ajuntament va organitzar una sessió informativa sobre el concurs. Podeu descarregar la presentació clicant aquí.

Per a qualsevol consulta sobre la licitació, l'Ajuntament posa a disposició dels interessats el següent correu electrònic: contractaciofomentdeciutat@bcn.cat.

Recupereu la sessió informativa amb el següent vídeo:

24/04/2017
Tornar