Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Categorització dels treballs professionals.

Posem en valor els treballs professionals de l'arquitecte en els projectes d’edificació!

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Els projectes d’edificació impliquen una important quantitat de tasques i responsabilitats que assumim els arquitectes i que cal posar en valor per donar a conèixer als nostres clients la complexitat de la feina encarregada.

Amb aquest objectiu, el COAC ha preparat un document que detalla els principals treballs professionals que formen part d’un projecte d’edificació, des de l’inici fins a la finalització de l’obra. El document descriu el possible abast de l'encàrrec i les feines associades, i és un bon instrument de partida per tal de fer una valoració econòmica dels costos i establir els honoraris professionals amb certitud.

Fases del projecte i detall dels treballs inclosos
El document s’estructura en fases, corresponents a les diferents etapes de desenvolupament del procés d’edificació. Per a cadascun dels treballs associats a les diferents fases, s’indica de forma breu quin és el seu abast, el grau de definició segons l’etapa, i el contingut i la documentació que porten associada.

Així mateix, s’informa dels treballs que formen part de l’encàrrec principal i els que poden ser objecte de contracte apart.

Per descarregar el document,  clica aquí (cal iniciar sessió)*


* El document complet està a disposició dels col·legiats que tenen contractats els serveis del Tram Complementari. Els col·legiats amb Quota Bàsica poden visualitzar un resum del document aquí.

Troba tota la informació sobre els serveis del Tram Complementari del COAC aquí.
13/09/2018
Tornar