Sandra Bestraten i  Sandra Bestraten

Nou conveni entre l’Ajuntament de Sabadell i el COAC per a l’assessorament en concursos de projectes

Imatge: 
© Ajuntament de Sabadell
Avui 26 de juliol, Juli Fernández, tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Sabadell, i Sandra Bestraten, presidenta de la Demarcació de Barcelona del COAC, han formalitzat la signatura d'un conveni a través del qual el Col·legi prestarà suport tècnic en els processos de convocatòria i tramitació de tres concursos de projectes.

La primera licitació que ha comptat amb la col·laboració del Col·legi és el Concurs de projectes del Parc del Nord. Els altres dos concursos previstos són per a la Masia de Can Uriach i el Mercat de Campoamor.

L’assessorament del Col·legi consisteix en la revisió i comentari dels plecs administratiu i tècnic prèviament presentats al COAC pel Consistori, així com l’assessorament respecte els dubtes o incidents de caràcter tècnic que poguessin sorgir durant la tramitació del concurs. Tots tres concursos seran convocats de conformitat amb la legislació vigent en matèria de contractes públics i amb la Llei de l’Arquitectura, aprovada el juliol de 2017.

Oficina de Concursos del COAC
En l’àmbit de la Contractació Pública, l'Oficina de Concursos del Col·legi ofereix un servei d’assessorament a les entitats, tant publiques com privades, que han de convocar concursos relatius a serveis d’arquitectura, amb l’objectiu de promoure i garantir la qualitat del procés en tot moment.

L’Oficina treballa, sobretot, en les fases preparatòries dels plecs de les licitacions, assessorant en la confecció dels plecs i dels criteris de valoració, i disposa d'una base de dades i estadística en relació a procediments d’adjudicació i contractació pública. 

Per contactar amb l'Oficina de Concursos clica aquí.

26/07/2018
Tornar