Què fer quan la bústia de correu s'acosta al límit

Què fer quan la bústia de correu s'acosta al límit

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Quan la bústia de correu arriba al 95% de la seva capacitat, pot succeir que alguns missatges no arribin a la bústia.

Per norma general, al remitent li arribarà un correu d'avís indicant que no s'ha pogut lliurar el correu perquè la bústia del destinatari està plena. Això, però, dependrà del proveïdor que utilitzi el remitent.

Per solucionar aquest problema es pot optar per tres solucions:

1. Esborrar selectivament correus: accedir al Webmail, introduint l'adreça de correu i contrasenya, i esborrar els missatges que ja no necessiteu.

2. Fer una còpia de seguretat: si usa un client tipus MS Outlook per gestionar el correu, podrà descarregar els correus al seu ordinador i, una vegada comprovat que la còpia s'ha realitzat correctament, esborrar tots els correus de la seva carpeta principal (més informació aquí).

Més tard, es pot afegir aquesta còpia de seguretat a l’Outlook, important-la a una carpeta diferent de la principal. Recordeu que només es tindrà accés als correus copiats des de l'ordinador on s'hagi afegit la còpia.

3. En cas que el compte de correu sigui de quota bàsica (2 GB), el col·legiat pot ampliar la capacitat de la seva bústia a 6 GB contractant el tram complementari (més informació aquí).

Per a qualsevol consulta, podeu posar-vos en contacte amb el servei de Suport Informàtic del COAC a través del telèfon d'atenció a l'arquitecte (93 306 78 03) o del correu electrònic cauc@coac.net.


5/03/2019
Tornar