Arquitectura & FM: Cuidant les ciutats del futur

Imatge: 
© Unsplash

El proper dijous 5 de novembre, de 19 a 20 h, tindrà lloc al Roca Barcelona Gallery el segon dels actes emmarcats en la publicació del llibre  “ARQUITECTURA & FACILITY MANAGEMENT”, organitzat per Roca i el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, a través del Grup de Treball de Facility Management, i en aquesta ocasió acompanyats per Smart City Live 2020. L'acte es retransmetrà en directe a través del compte d'Instagram de Roca Barcelona Gallery.

La taula de debat se celebra 12 dies abans de l'inici de l'SMART CITY LIVE 2020, un fòrum digital per mantenir la comunitat Smart internacional connectada, a pesar de les restriccions actuals. 

Comptarem amb la participació de:

Manuel Jarrega, president de l'Associació Catalana de Facility Management; Miquel Àngel Julià Hierro, arquitecte i coordinador del Grup de Treball de Retail del COAC; i  Felip Neri Gordi, arquitecte, codirector del Postgrau en FM de l'Escola Sert i vocal del Grup de Treball de FM, comentaran l'actualitat i la formació de FM en aquests moments en què aquesta disciplina és més requerida pels canvis en l'ús, gestió i manteniment dels edificis i espais vitals, així com de l'impacte en el FM de les noves tecnologies i la necessitat que la disciplina s'impliqui en el disseny de les noves smart cities.

Lluis Comerón, president del CSCAE; Manuel Valdés, gerent de Mobilitat i infraestructures de l'Ajuntament de Barcelona, i Josep Miquel Piqué, president executiu del Parc d'Innovació de La Salle Technova Barcelona, ens aproparan a com les ciutats afronten la comprensió dels seus problemes, la resiliència urbana, innovació i captura d'oportunitats, i la ciutat com a laboratori per compartir les solucions amb altres ciutats del món.

Ugo Valenti, director de SCEWC, ens introduirà els temes que es tractaran en les entrevistes, debats, tallers digitals i històries d'èxit, relacionats amb el desenvolupament urbà, la mobilitat, el consum i els serveis, per discutir els desafiaments que afronten les ciutats més enllà del context de curt termini post-pandèmic.

Adaptar la mobilitat urbana a viatges segurs i sostenibles; tecnologies per abordar els desafiaments urbans globals; redissenyar les ciutats i la vida urbana per a tots i garantir una recuperació econòmica inclusiva, són alguns dels temes que es tractaran en aquesta taula rodona i a l'Smart City Live 2020.

Versió per a imprimirPDF version