Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
nens mirant al costat d'un mur

El COAC obre la convocatòria 2022 d’Ajuts a la cooperació local i internacional

Imatge: 
© emsimision
El COAC, seguint amb la voluntat de continuar fent visible la funció social dels arquitectes, ha obert l'onzena convocatòria per a la concessió d'ajuts a projectes de cooperació al desenvolupament local i internacional relacionats amb l'arquitectura i l'urbanisme. La concessió d'aquests ajuts respon al compromís del COAC de dedicar un 0,7% del seu pressupost anual a finalitats socials.

Poden optar a aquests ajuts les associacions, ONGs, fundacions i altres entitats sense afany de lucre que treballin en el camp de la cooperació al desenvolupament internacional i/o local i comptin per a això amb arquitectes entre els seus col·laboradors, siguin assalariats, voluntaris o amb contracte de prestació de serveis professionals.

Àrees principals: local i internacional
Aquesta convocatòria contempla dues àrees principals d'ajuts: 

- Cooperació al desenvolupament internacional: projectes centrats en el desenvolupament de comunitats pertanyents a països en vies de desenvolupament, on es concentra la màxima pobresa, i/o afectades per catàstrofes naturals o per conflictes.

- Cooperació al desenvolupament local: projectes centrats en el desenvolupament de poblacions que viuen en condicions de desprotecció o risc social en àrees pertanyents al primer món.

Dins de les dues àrees, es preveuen cinc tipus d’ajuts:

a) Construcció o rehabilitació d'habitatges
b) Construcció o rehabilitació d'equipaments comunitaris
c) Construcció o rehabilitació d’infraestructures
d) Construcció o rehabilitació d’espais públics
e) Planificació urbana

Pel que fa als projectes internacionals, cadascun pot rebre entre 3.000 i 10.000 € de subvenció, i els locals opten a una subvenció màxima de 3.000 €. Així, l'import total que es consignarà en aquesta convocatòria és de 47.000 euros.

Presentació de sol·licituds
El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert fins al 27 de  juny a les 13 h. Les persones sol·licitants, que han d'estar col·legiades al COAC, han d'omplir el formulari de sol·licitud i presentar-lo, juntament amb la documentació requerida, per correu electrònic a cooperacio@coac.cat o bé presencialment a les Secretaries de les diferents seus col·legials.

Documentació
Descarregueu el formulari de sol·licitud
Consulteu les bases de la convocatòria

Podeu enviar dubtes i consultes fins a 10 dies abans del termini de presentació, a través de l'adreça cooperacio@coac.cat.
 
13/05/2022
Tornar