Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Jornada de Suport Professional

Jornada de Suport Professional: Ajuts de l'ICAEN per a la rehabilitació energètica

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El proper dimarts 2 de març a les 12.30 h tindrà lloc una Jornada de Suport Professional sobre els ajuts a la rehabilitació de l'Institut Català d'Energia, en la qual s'explicaran els requisits de la convocatòria i la documentació necessària per tramitar les sol·licituds a l'ICAEN.

Tal com ja vam informar al nostre web, el mes de desembre l'ICAEN va obrir la convocatòria per a la concessió de subvencions del Programa de Rehabilitació Energètica d'Edificis (PREE). L'objectiu és incentivar i promoure la realització d’actuacions de reforma que redueixin el consum d’energia final i les emissions de CO2 en edificis existents, i compta amb un pressupost per a Catalunya de 43.855.000 euros. El termini de presentació de les sol·licituds finalitzarà quan s'esgoti el pressupost disponible, o com a màxim el 31 de juliol de 2021.

Presentarà l'acte Pere Castelltort, secretari de la Junta de Govern del COAC, i la xerrada anirà a càrrec d'Ainhoa Mata, Cap d’Unitat d’Edificis a l'ICAEN, i Cristina Aiguaviva, Responsable de Subvencions de l'ICAEN, que explicaran els requisits de la convocatòria, les actuacions subvencionables i el procés de tramitació de les sol·licituds.

Pots veure el vídeo de la jornada al Youtube del COAC.


Versió per a imprimirPDF version