Jornades de Suport Professional

Jornada de Suport Professional: La problemàtica de les llicències municipals. Qüestions a tenir en compte

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El COAC inicia les Jornades de Suport Professional, sessions en línia gratuïtes adreçades als col·legiats, en les quals tractarem temàtiques diverses d'interès per a la pràctica professional. La primera d'aquestes sessions tindrà lloc el proper dimarts 30 de juny a les 16.30 h, i anirà a càrrec de l'Agrupació d'Arquitectes al Servei de l'Administració Pública (AASAP).

L'enquesta realitzada pel COAC el passat mes de novembre va fer palès el problema del creixent temps de tramitació de llicències municipals a Catalunya. Davant d'aquest problema, cal trobar solucions per escurçar els temps d'espera. En aquesta jornada parlarem de possibles alternatives, com són la inclusió dels IITs o les declaracions responsables, i dels seus possibles avantatges i inconvenients. D'altra banda, es donaran alguns consells específics que poden ajudar a agilitzar els tràmits (estructura dels documents, ús de marcadors, referències, etc).

Presentarà l'acte Pere Castelltort, secretari de la Junta de Govern del COAC, i comptarem amb la participació de Sònia Oliveras, directora general del COAC; Josep M. Dedéu, president de l'AASAP; Pere Joan Torrent, advocat urbanista; i Jordi Roger, arquitecte. En acabar la xerrada, s'obrirà un torn obert de preguntes dels assistents.

Cal inscripció prèvia.

Les persones inscrites rebran un correu amb l'enllaç per seguir la sessió en directe.
Versió per a imprimirPDF version