Shanghai Pudong Skyline

Missió inversa d'una delegació xinesa amb col·legiats del COAC

Imatge: 
© Flickr Abel Breizh
Des del Servei Internacional del COAC continuem apostant per les trobades amb professionals d'altre països, i per això s'ha programat per al proper 17 de juliol una Missió Inversa amb una delegació de l'Institut de Disseny i Construcció de la Xina (China Institute of Building Standard Design & Research), del departament de nous projectes i reconstrucció de la ciutat de Beijing.

Els arquitectes d'aquesta delegació, encapçalada pel seu director, Li Bing, tenen despatxos propis a la Xina i viatgen fins a aquí per reunir-se amb l'Ajuntament de Barcelona per tal de conèixer els plans de disseny i creixement de la ciutat, ​​així com les normatives per a la construcció de nous edificis a Barcelona. Estan molt interessats en l'intercanvi d'experiències sobre disseny d'edificis i reformes i, concretament, en la integració d'edificis moderns en el casc antic.

Els agradaria contactar amb despatxos d'arquitectes catalans especialitzats en rehabilitació i en eficiència energètica, per tal d'establir un primer contacte per a possibles col·laboracions futures.

La jornada tindrà lloc el dimarts 17 de juliol i consistirà en reunions de 20 minuts business-to-business (B2B), que es faran entre les 10 i les 12 h. Els despatxos catalans interessats en participar-hi poden concertar una cita enviant un correu electrònic a Internacional i posant a l'assumpte: "Missió inversa Xina".

La delegació anirà acompanyada d'un intèrpret de castellà, tot i que els arquitectes xinesos tenen coneixements d'anglès.


4/07/2018
Tornar