Propers Actes

Noves corresponsalies en el 5è any de la Xarxa de Corresponsals del COAC

Imatge: 
© Flickr Charly W Karl
La Xarxa de Corresponsals del COAC, que enguany celebra el seu 5è aniversari, comença l'any amb dues noves corresponsalies que ens permetran apropar-nos a Portugal, país on encara no hi teníem cap corresponsal, i a Colòmbia, on passem a tenir dos corresponsals.

L'arquitecte Alberto Collet, que havia estat corresponsal d'Itàlia, fa més d'un any que viu a la ciutat de Porto i coneix bé, per tant, l'exercici de la professió en aquest país veí.

D'altra banda, l'experiència de Rodolfo Torres, de Bucaramanga, pot ser útil per a aquells arquitectes que vulguin anar a treballar a aquella zona de Colòmbia. 

En aquests moments, per tant, podem dir que la Xarxa està present als 5 continents, concretament a 28 països i a 38 ciutats.

Podeu trobar informació dels diferents corresponsals del COAC i la fitxa de cada país a la pàgina de la Xarxa de Corresponsals (cal estar loginat). També podeu consultar els articles que es publiquen regularment a la Revista de Corresponsals, que tracten temes relacionats amb l'arquitectura internacional i l'exercici professional a l'estranger.

Aprofitem per recordar, com vam anunciar en el seu moment, que el títol d'Arquitecte ja equival legalment al de Màster d'Arquitectura. Això és un avantatge important per als arquitectes que estan treballant a l'estranger o tenen intenció de fer-ho pròximament.

Per a qualsevol aclariment respecte temes internacionals, podeu enviar un correu a internacional@coac.net.15/01/2018
Tornar