Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Nova APP

Descarrega la nova app del COAC i estigues al dia de la informació que t’interessa

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

En línia amb el seu pla de transformació digital, des d’avui el COAC posa a la vostra disposició l'aplicació mòbil COAC Arquitectes, des de la qual podreu estar al dia tant de l’activitat del Col·legi com de les principals novetats i informacions que afecten l’exercici de la professió.


Informació personalitzada a un sol clic

A “El meu perfil”, mitjançant la icona de l’avatar en el menú superior a la dreta, podreu personalitzar les informacions que voleu rebre segons els vostres interessos com ara l’àmbit territorial, la temàtica, els grups oberts o l’agrupació. Per activar-ho, només cal que accediu amb el mateix nom d’usuari i contrasenya que feu servir per entrar al web arquitectes.cat. A "El meu perfil" també hi trobareu i us podreu descarregar el vostre carnet digital.

L’app del COAC també us permet accedir als butlletins del Col·legi (Recull de premsa, Agenda d’arquitectura, Suport professionalFormació i ocupació i Innovació Digital), conèixer tot el que passa a les xarxes socials, i seguir l’actualitat així com afegir al vostre calendari personal les activitats i exposicions del vostre interès a través dels apartats corresponents. A més, hi trobareu l’enllaç directe al portal arquitecturacatalana.cat.

A “Contactes” podreu consultar els telèfons i adreces del COAC i les seves seus.


FAQs i consultes

Una altra funcionalitat de l’app és la possibilitat de fer consultes, ja siguin temes més generals, sobre els serveis i la col·legiació, o bé consultes més tècniques. Per realitzar una consulta, tan sols cal anar a l’apartat amb aquest nom i triar una de les opcions disponibles o escriure una nova consulta en el cercador.

L’aplicació mòbil està disponible per a dispositius Android i iOS. A més, el COAC està treballant per incorporar-hi noves funcionalitats que us anirem comunicant pròximament.

> Descarrega-te-la (Play Store)

> Descarrega-te-la (App Store)

Si teniu qualsevol dubte sobre l’app del COAC o voleu fer-nos arribar la vostra opinió, envieu un correu electrònic a innovadigital@coac.net o truqueu al telèfon d’Atenció a l'arquitecte +34 93 306 78 03.

8/06/2021
Tornar