espais interiors saludables

Estrenem una nova eina web sobre els espais interiors saludables

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El COAC posa a l’abast del col·lectiu una aproximació rigorosa als principals factors ambientals que condicionen la qualitat dels espais interiors i la seva incidència en la salut de les persones.

El context actual ens porta a reflexionar sobre molts aspectes relacionats amb la salut i l'arquitectura. Aquest treball dut a terme per l'OCT vol aportar coneixements en aquest camp i participar del canvi.

Disseny arquitectònic, sistemes constructius i materials
L’eina explica de forma interactiva com el disseny arquitectònic, els sistemes constructius i la tria de materials poden ajudar a assolir uns entorns interiors més saludables, i identifica els principals agents contaminants interiors, difícilment perceptibles, proposant maneres de minimitzar-los.

El web inclou a més un decàleg on es recull un seguit d’accions essencials que contribueixen a fer dels espais interiors entorns més saludables.

Treballem per garantir uns espais interiors saludables
Des de fa anys la nostra societat és conscient dels efectes de la contaminació de l’aire exterior sobre la salut de les persones i sobre el canvi climàtic global. La realitat però és més complexa: els espais interiors, les nostres llars i els espais de treball, on passem un 80% del nostre temps, també poden estar contaminats.

Els arquitectes treballem per garantir uns espais interiors saludables, amb unes bones condicions de qualitat de l’ambient, tal com recull l’ODS de les Nacions Unides "Garantir vides saludables i promoure el benestar de les persones a totes les edats". És per això que el COAC presenta aquesta nova eina de consulta i treball per als professionals de l’arquitectura.
 

Atenció: Per accedir a una part important dels continguts de l’eina cal tenir contractats els serveis del Tram Complementari. Si vols més informació sobre aquests serveis i com contractar-los, clica aquí. Si tens dubtes, pots contactar el telèfon d’Atenció a l’Arquitecte 93 306 78 03.
 
 

 
28/04/2020
Tornar