Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Nova plataforma col·laborativa

Plataforma col·laborativa del COAC

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Seguint amb la ferma aposta del Col·legi per la transformació digital, i amb la voluntat de donar resposta a les necessitats dels col·legiats, el COAC té a disposició la primera fase de la plataforma col·laborativa, des d’on podreu accedir a la nova Secretaria Virtual i, en particular, a l’àrea de col·legiat, per realitzar les vostres gestions digitals.

Primeres funcionalitats: Secretaria Virtual i Portal de Tràmits

Des de la Secretaria Virtual, podreu accedir a les vostres dades col·legials i les vostres dades econòmiques, amb la possibilitat de consultar factures del 2021 i l’històric de factures anteriors.

La plataforma inclou enllaços a altres serveis, per tal de facilitar-ne l’accés ràpid i directe, com l’enllaç a les agrupacions i COAC Estudiant, entre d’altres.

A aquestes funcions, s’hi sumaran progressivament més serveis i funcionalitats específiques que us anirem comunicant properament com ara el tràmit de Registre automàtic, accés a subvencions, ajuts i premis, i més endavant els tràmits d’IITs i Visat.

 

Nous col·legiats

La plataforma col·laborativa del COAC també beneficia als nous col·legiats, ja que ofereix l’opció de realitzar la sol·licitud d’alta de col·legiació de manera digital i ràpida, sense la necessitat d’anar presencialment al Col·legi per a realitzar la tramitació inicial.

Avantatges en l’accessibilitat i la mobilitat

El disseny web és responsiu i accessible des de qualsevol ordinador o dispositiu mòbil, facilitant la mobilitat i l’accés a serveis àgils.

En aquest enllaç trobareu els vídeos de YouTube que expliquen com gestionar les vostres dades col·legials i econòmiques així com la nova alta col·legial a la plataforma.

Podeu fer-nos arribar la vostra consulta a través de l’adreça de correu electrònic secretaria@coac.net o bé al telèfon d’Atenció a l’arquitecte +34 93 306 78 03.

Accediu a la plataforma fent clic aquí.

17/05/2023
Tornar