Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
L'OCT actualitza l’exemple de Memòria de projecte incorporant les modificacions del CTE

L'OCT actualitza l’exemple de Memòria del projecte d'un edifici plurifamiliar

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Arran de les modificacions del Codi Tècnic de l'Edificació aprovades el 2019, l'Oficina Consultora Tècnica del COAC continua amb la tasca d'actualització dels documents d'ajuda al projecte disponibles per als col·legiats.

Així, s'ha publicat al web l'actualització de l'exemple de Memòria del Projecte bàsic i d'execució d'un edifici d'habitatges, incorporant els canvis pel que fa a les exigències de salubritat (nou HS-6 “Protecció contra l'exposició al radó”), d'estalvi energètic i de comportament davant el foc dels sistemes constructius de façana.  

L'exemple de Memòria, aplicat a un edifici d'habitatges amb local comercial, aparcament i trasters, està fet en coherència amb el document ”Comprovació del contingut formal del projecte” en el qual s'estructura la informació del projecte i el contingut del mateix segons les prescripcions del CTE. Es tracta d'un document elaborat per l'OCT com a eina d'ajuda per a la redacció dels projectes i àmpliament utilitzat pels col·legiats des de la seva publicació inicial.

Accés a l'exemple de Memòria
(disponible per als col·legiats que tinguin contractat els serveis del Tram Complementari, tant en format word com pdf)

Recordem que, per a més informació sobre les darreres modificacions del CTE, teniu a la vostra disposició una pàgina específica amb tota la documentació informativa elaborada per l'OCT.

8/03/2021
Tornar