XV Bienal Española de Arquitectura y Urbanismo

La XV Biennal Espanyola d'Arquitectura i Urbanisme obre la convocatòria per presentar projectes

Imatge: 
© XV Bienal Española de Arquitectura y Urbanismo
La Biennal Espanyola d'Arquitectura i Urbanisme (BEAU), organitzada pel Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, en col·laboració amb el CSCAE i la Fundació Arquia, ha fet públiques les convocatòries de projectes participants a la seva quinzena edició.

L'esdeveniment se celebrarà simultàniament al Pavelló Mies van der Rohe de Barcelona i el Museo Patio Herreriano de Valladolid, entre els mesos de juny i setembre de 2021. A partir de la proposta de comissariat d'Anna Bach, Eugeni Bach i Óscar Miguel Ares, la BEAU es vertebrarà al voltant del tema "Espanya buida, Espanya plena. Estratègies de conciliació".

CONVOCATÒRIES:

Panorama d'Obres de la BEAU
Data límit d'inscripció i enviament digital d'obres: 14 h del 9 de març. Data límit per a la remissió de panell imprès: 14 h del 12 de març. 

Mostra d'investigació
Data límit d'inscripció i enviament digital: 14 h del 2 de març. Data límit per a la remissió d'exemplars físics de publicacions: 14 h del 5 de març. 

Mostra de Projectes de Final de Carrera
Data límit d'inscripció i enviament digital: 14 h del 13 d'abril.

Mostra de Fotografia
Data límit d'inscripció i enviament digital: 14 h del 13 d'abril. 

En tots els casos, es podran presentar treballs realitzats en els últims tres anys (entre l'1 de gener de 2018 i el 31 de desembre de 2020). Consulta les bases de cada una de les convocatòries al web de la BEAU.

Membres del Jurat
Formaran part del Jurat els comissaris del projecte, Óscar Miguel Ares, Anna Bach i Eugeni Bach; el Director General d'Agenda Urbana i Arquitectura, Iñaqui Carnicero; la Vicepresidenta Primera del CSCAE, Marta Vall-Llosera; i Naiara Montero, patrona de la Fundació Arquia. A més, destacats noms de l'arquitectura, l'urbanisme o la fotografia seran també integrants del Jurat en les diferents convocatòries.
10/02/2021
Tornar