Tres arquitectes catalans, reconeguts en els Europe 40 Under 40 Awards

Imatge: 
© Projecte d'habitatge social a La Marina del Prat Vermell, Barcelona. EVA Estudio Vivas Arquitectos
Els arquitectes catalans César Vivas i Cristian Vivas, d’EVA_Estudio Vivas Arquitectos, i Josep Muñoz i Pérez han estat premiats en els Europe 40 Under 40 Awards.

Aquest reconeixement, atorgat pel Centre Europeu (European Centre for Architecture Art Design and Urban Studies) i l’Ateneu de Chicago (Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design), selecciona els 40 arquitectes I dissenyadors joves més destacats de l’any.

EVA_Estudio Vivas Arquitectos és un estudi format a Barcelona l'any 2006 pels germans César i Cristian Vivas, amb una trajectòria d'onze anys treballant en el mercat internacional i experiència en concursos públics a nivell nacional. EVA ha estat reconegut amb més de tretze premis. 

En l'edició d'enguany dels Europe 40 Under 40, EVA representa a la ciutat de Barcelona amb quatre projectes d'habitatge públic orientats a oferir espais comunitaris per afavorir la interacció dels usuaris, i amb relació directa amb l'exterior i la natura. 

Per la seva part, l’arquitecte Josep Muñoz i Pérez està basat a Mataró. Els seus projectes se situen en el lloc, l’observen i s’hi integren, essent la integració un mecanisme per singularitzar-se, consolidant i revalorant el paisatge. 

La seva obra ha estat exposada a nivell nacional i internacional. L'any 2006 es va realitzar una exposició de la seva obra a la Cripta del FAD sota el nom "land.art.scape.architecture". Així mateix, l'arquitecte va ser seleccionat pel FAD com a Jove Arquitecte Emergent l’any 2006 i, més tard, el COAC i l’AJAC li van atorgar el premi Jove Arquitecte 2008 i, de nou, Jove Arquitecte 2010.


Per a més informació sobre aquests premis, clica aquí.

16/02/2017
Tornar