Visita guiada amb les autoritats municipals a l'exposició de la 7a Mostra d'Arquitectura del Vallès

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
En motiu de la itinerància de l'exposició de la 7a Mostra d’Arquitectura del Vallès, que ara es pot visitar a la Biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí, el passat divendres 17 de febrer es va realitzar una visita guiada amb les autoritats municipals.

Vam comptar amb la presència de l’alcaldessa de Rubí, Il·lma. Sra. Ana María Martínez, i la primera tinenta d’alcaldia, Sra. Maria Mas. En representació del Col·legi d’Arquitectes van participar-hi el delegat del Vallès, Sr. Miquel Turné, el coordinador de cultura de la Delegació, Sr. Francesc Camps, i els corresponsals de Rubí, Sr. Miquel Gaju i Sr. Manuel Muriano.

Aquesta exposició mostra les obres presentades i seleccionades, que s’han construït en l’àmbit territorial de les comarques del Vallès Oriental i el Vallès Occidental entre el 2011 i el 2015, un període de temps marcat per una profunda crisi econòmica, en què ha quedat palesa l’enorme dificultat per impulsar i desenvolupar projectes i obres, i en què l’esforç, la tenacitat i la imaginació han estat dels pocs recursos de supervivència que els arquitectes hem tingut a l’abast.

Per altra banda, aquesta 7a Mostra inclou per primera vegada un espai anomenat Altres Modalitats, que ha permès posar en valor i divulgar les capacitats diverses que els arquitectes posen en pràctica per realitzar altres accions al marge de l’edificació i l’urbanisme.

També s’hi recull la primera edició del Premi Ciutat de Terrassa a la Millora del Paisatge Urbà, que escull les millors solucions tant en l’àmbit urbà com en el periurbà de la ciutat de Terrassa.
Tornar