Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
XIII Biennal Alejandro de la Sota - Mostra d'arquitectura de Tarragona

XIII Biennal Alejandro de la Sota

Imatge: 
© Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
La Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya convoca la XIII Biennal Alejandro de la Sota - Mostra d’Arquitectura de Tarragona, i el 7è Premi Alejandro de la Sota.

L'objectiu és distingir les obres més significatives que s'han construït en el bienni 2021-2022 en l'àmbit territorial de la Demarcació (comarques de l'Alt Camp, el Baix Camp, el Baix Penedès, la Conca de Barberà, el Priorat i el Tarragonès).
 
A partir del dilluns 31 de juliol de 2023 es van obrir les inscripcions. Les obres es podien presentar per via telemàtica. El termini d'inscripcions va finalitzar el dijous 29 de setembre de 2023.
 
Podeu consultar les bases aquí.
 
ACTE D'ENTREGA DE PREMIS:
 
El dimarts 12 de desembre de 2023 es fa l'acte de lliurament de premis, on es desvetlla el veredicte del Jurat amb les obres finalistes i guanyadores i es lliuren els premis.
 

L'acte s'inicia amb la benvinguda del president de la Demarcació de Tarragona del COAC, Jordi Romera i Cid, i amb l'intervenció de l’arquitecte Josep Llinàs. 

 A continuació, la secretària de la Biennal, desvetlla el veredicte del Jurat amb les obres seleccionades, finalistes i guanyadores. També s'atorga el 7è Premi Alejandro de la Sota.
 
Tanca l'acte el degà del COAC, Guim Costa Calsamiglia.
 
Seguidament, tenim l'oportunitat d'escoltar una conferència de Cierto Estudio. L’arquitecta Carlota de Gispert ha estat membre del jurat de la XIII Biennal Alejandro de la Sota - Mostra d'Arquitectura de Tarragona.
 
Finalment, s'inaugura la exposició d'aquesta mostra on es poden veure totes les obres que s'han inscrit en aquest certamen. 
 
Descarregui el programa de l'acte aquí.
 
Consulteu l'acta amb les obres premiades aquí.
 
Consulteu les obres guardonades aquí.
 
Consulteu l'acta amb les obres seleccionades aquí.
 
Consulteu les obres seleccionades aquí.
 
Galeria de projectes de totes les mostes

#COACTarragona

logo del coac

logo del coac   

13/07/2023
Tornar