Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
 • Jornada oberta de preparació de la Setmana d'Arquitectura 2019

  El proper 28 de febrer el Col·legi d'Arquitectes durà a terme una jornada amb els arquitectes i centres docents que s'han inscrit a l'Arquitectura a les Aules, activitat que es durà a terme durant la Setmana d'Arquitectura 2019 i que pren com a referència el programa educatiu del COAC, l'Arqui-escola.

  Demarcació: COAC
  Día: 28 febrer 2019 a les 18.30

 • After Work a la Demarcació de les Comarques Centrals

  Aquest mes de febrer comencem a Vic (properament a Manresa) els AFTER WORK, amb l'objectiu que el COAC esdevingui un punt de trobada per al col·lectiu.

  Demarcació: Comarques Centrals - Seu de Vic
  Día: 27 febrer 2019 A les 19h

 • Conferència: Batlle i Roig Arquitectura. "Fusionant ciutat i natura"

  Enric Batlle és soci fundador de Batlle i Roig Arquitectura, amb seu a l'Àrea Metropolitana de Barcelona. La seva obra abasta un ampli ventall de tipologies, desenvolupades sempre des de la perspectiva del paisatge i el medi ambient.

  Demarcació: Lleida
  Des de: 14 febrer 2019 - Fins: 14 febrer 2019

 • Com està el pati? Debat obert

  El proper dijous 14 de febrer l'AJAC convoca la tercera sessió dels debats oberts "Com està el pati?".Aquesta vegada el debat s'inclourà com el punt principal dins l'Assemblea General de l'agrupació, amb caràcter obert. Tothom qui ho desitgi pot assistir-hi.L'Assemblea està convocada a les 18.30 h a l’Aula 2 de l’Escola Sert, i el debat de "Com està el pati?" s'iniciarà a les 19 h.

  Demarcació: COAC
  Día: 14 febrer 2019 19 h

 • Presentació del llibre "Alexandre Soler i March, arquitecte"

  El proper 12 de febrer a les 20 h, tindrà lloc a la sala d'actes de l’Institut Lluís de Peguera la presentació del llibre "Alexandre Soler i March, arquitecte" , de Raquel Lacuesta, llicenciada i doctora en Història de l'Art.

  Demarcació: Comarques Centrals - Seu de Manresa
  Día: 12 febrer 2019 20.00 h

 • Presentació del llibre "Barcelona. La construcció urbanística d'una capital compacta"

  El proper 11 de febrer a les 19 h, tindrà lloc a la sala d'actes del COAC la presentació del llibre "Barcelona. La construcció urbanística d'una capital compacta" de l'arquitecte, catedràtic de la UPC fins el 2002 i professor al GSD, Joan Busquets.

  Demarcació: Barcelona
  Día: 11 febrer 2019 a les 19 h

 • "Espais singulars". Palau de Vidre: Tallers de participació ciutadana

  A la ciutat i l’horta de Lleida hi ha diferents espais i edificis amb potencialitats desaprofitades, on són necessàries intervencions urbanístiques per a la seva regeneració i millora i augmentar així la qualitat de vida de les persones. Amb aquest objectiu, l’Ajuntament de Lleida, a través de la Fundació del Paisatge de Lleida, ha creat el programa Espais Singulars.

  Demarcació: Lleida
  Des de: 9 febrer 2019 - Fins: 16 febrer 2019

 • Tancament del cicle de conferències i visites d'obra a Girona "Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2018"

  En el marc de les activitats paral·leles dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2018, el Departament de Cultura ha programat les visites d'obra i conferències de les obres premiades, que corresponen a la zona de Girona.

  Demarcació: Girona
  Des de: 8 febrer 2019 - Fins: 9 febrer 2019

 • Conferència "La ciutat del futur"

  El proper 6 de febrer a les 19 h, tindrà lloc a la sala d'actes del COAC la conferència "La ciutat del futur" de l'arquitecte Josep Oliva i Casas.L'acte, que està organitzat per la Cooperativa Jordi Capell i el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, serà presidit per Assumpció Puig, degana del COAC.

  Demarcació: Barcelona
  Día: 6 febrer 2019 a les 19 h

Pàgines