Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
 • InTesis: Anàlisi no lineal de plaques de formigó posttesat

  La Demarcació de Tarragona del COAC us convida a la conferència del Cicle InTesis "Anàlisi no lineal de plaques de formigó posttesat" que es farà el dijous 9 de novembre de 2017 a les 19.30h a la Sala d’Actes de la Demarcació.

  Demarcació: Tarragona
  Día: 9 novembre 2017 19.30h

 • Festa de l'Arquitectura

  El proper divendres 6 d'octubre, en el marc de la celebració del Dia Mundial de l'Arquitectura, el Col·legi d'Arquitectes organitza una trobada festiva al Parc d'Atraccions del Tibidabo. Tots els arquitectes col·legiats, membres del FAD i estudiants d'arquitectura hi esteu convidats!La trobada tindrà un marcat caire familiar, així que us animem a no venir sols (cada convidat pot venir amb un acompanyant i també amb els seus fills).

  Demarcació: Barcelona
  Día: 6 octubre 2017 18 a 24 h

 • Taller infantil de construcció col·lectiva

  Amb motiu del Dia Mundial de l'Arquitectura, el Col·legi d’Arquitectes ha programat activitats per apropar l'arquitectura al món educatiu. "

  Demarcació: COAC
  Des de: 2 octubre 2017 - Fins: 7 octubre 2017

 • Experiències internacionals d'arquitectura en el món educatiu

  Amb motiu del Dia Mundial de l'Arquitectura, el Col·legi d’Arquitectes ha programat activitats per apropar l'arquitectura al món educatiu. "Llavors per sembrar arquitectura" consisteix en una sèrie d'exercicis i conferències que conviden a experimentar, descobrir i percebre l'arquitectura i la ciutat amb una nova mirada. 

  Demarcació: Barcelona
  Día: 2 octubre 2017 de 18 a 21 h

 • Pre-Biennal: Conferència de Gary Hilderbrand i Jeppe A. Andersen

  El proper 28 de setembre a les 18.30 h tindrà lloc al COAC un dels primers actes previs de la 10a Biennal Europea de Paisatge, que se celebrarà el 2018. 

  Demarcació: Barcelona
  Día: 28 setembre 2017 a les 18.30h

 • NOVA DATA: "Pluja i paisatge. L’aigua com a aliada en la construcció del Paisatge"

  El proper 27 de setembre a les 19.30 h tindrà lloc la conferència "Pluja i paisatge. L'aigua com a aliada en al construcció del paisatge" organitzada per l'empresa LafargeHolcim. 

  Demarcació: Barcelona
  Día: 27 setembre 2017 19.30 h

 • Trobada anual dels arquitectes de la Demarcació de Girona

  El pròxim divendres 22 de setembre tindrà lloc la Trobada anual dels arquitectes de la Demarcació de Girona del COAC que, amb motiu del Premi Pritzker 2017 atorgat al despatx RCR Arquitectes, se celebrarà a la Carpa del Restaurant Les Cols, a Olot.

  Demarcació: Girona
  Día: 22 setembre 2017 De 20 a 24 hores

 • Parlem de la presó Model de Barcelona

  El dimecres 20 de setembre a les 19 h tindrà lloc una nova sessió del cicle “Diàlegs tècnics sobre el patrimoni arquitectònic”, que portarà per títol "La presó Model".

  Demarcació: Barcelona
  Día: 20 setembre 2017 a les 19 h

 • ACTE POSPOSAT: La Llei de l'Arquitectura. Punts clau i noves oportunitats

  Per motius d'agenda, s'ha posposat l'acte previst per al 19 de setembre. Tan aviat tinguem programada nova data, es publicarà al web.El proper dimarts 19 de setembre a les 19 h, tindrà lloc a la Sala d'Actes del Col·legi d'Arquitectes una jornada sobre la Llei de l'Arquitectura, aprovada pel Parlament de Catalunya el passat 28 de juny, i que va entrar en vigor el 2 d'agost.

  Demarcació: Barcelona
  Día: 19 setembre 2017 19 h

Pàgines