• Curs de càlculs senzills i aspectes constructius bàsics per al projecte d'estructures i fonaments

  Calcula tu mateix l'estructura dels teus projectes! Apunta't a aquest curs que ofereix la Demarcació de Tarragona els dimarts 3,10,17,24 de novembre de 2020 de 10h a 14h.Inscripcions i més informació.

  Demarcació: Tarragona
  Des de: Dm, 03 novembre - Fins: Dm, 24 novembre

 • Jornada: Legalitzacions?

  Aquesta jornada vol donar totes les respostes a sobre la pertinència de redactar i tramitar projectes de legalització.

  Demarcació: Tarragona
  Día: Dm, 27 octubre De 10 a 14h

 • Curs de construcció tradicional: Calç, Guix i Color

  Vols conèixer d'una vegada per totes com treballar amb calç en la rehabilitació d'edificis? Totes les respostes en aquest curs especialitzat que ofereix l'Escola Sert del COAC Tarragona els  dijous 1, 8, 15 i 22 d’octubre de 16 a 20 h i el dissabte 24 d’octubre de 10 a 14h.

  Demarcació: Tarragona
  Des de: Dj, 01 octubre - Fins: Ds, 24 octubre

 • Curs bàsic de prevenció i seguretat en matèria d'incèndis

  Apunta't ala Curs bàsic de prevenció i seguretat en matèria d'incèndis, que ofereix l'escola Sert del COAC Tarragona a partir del 17 de setembre de 2020. Inscripcions i més informació

  Demarcació: Tarragona
  Des de: Dj, 17 setembre - Fins: Dm, 01 desembre

 • Hotel Bahía Palace a Palma de Mallorca

  SÍNTESIS ARQUITECTÒNIQUES | María Sebastián: La construcció turística a les Illes Balears (1939-2005). Arquitectura, urbanisme i fotografia

  El dijous 16 de juliol a les 19 h, l’arquitecta María Sebastián tanca la 5a edició del cicle Síntesis Arquitectòniques amb la tesi La construcció turística a les Illes Balears (1939-2005). Arquitectura, urbanisme i fotografia.

  Demarcació: Girona
  Día: Dj, 16 juliol 19 hores

 • Conferència: Elisa Valero

  Aquest estiu, l'àrea de Cultura de l'COAC Tarragona no s'atura!Et convidem el dijous 16 de juliol de 2020, en la conferència ONLINE a càrrec de la Dra. Arquitecta Elisa Valero Ramos, catedràtica de Projectes arquitectònics de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Granada.

  Demarcació: Tarragona
  Día: Dj, 16 juliol 19.30

 • Mostres d'Arquitectura Catalana

  Presentació virtual del veredicte de les Mostres d'Arquitectura de Barcelona i el Vallès

  El proper dijous 9 de juliol a les 20 h tindrà lloc l'acte de presentació del veredicte de la 3a Mostra d’Arquitectura Catalana de Barcelona i la 8a Mostra d'Arquitectura Catalana del Vallès, que es podrà seguir en directe a través del canal Youtube del COAC.

  Demarcació: Barcelona
  Día: Dj, 09 juliol 20.00 a 21.30 h

 • Patis amb la infància

  Patis amb la infància: Somiem espais en lloc de construir murs

  El pati és l’espai de les escoles en el qual el joc viu. És un espai privilegiat —sovint oblidat— i ple d’oportunitats educatives.

  Demarcació: COAC
  Día: Dm, 07 juliol a les 17.30 h

 • Campus Professional On-line: Laterlite

  En aquesta Jornada Tècnica On-line del Campus Professional es presentarà un ventall de tecnologies i solucions lleugeres per rehabilitar sense sobrecàrrega forjats i cobertes, dedicant una especial atenció al reforç estructural d'antics forjats en els seus aspectes teòrics i pràctics. El programa de la jornada és el següent:Rehabilitar i construir sense sobrecarregar: la importància de la lleuger

  Demarcació: COAC
  Día: Dc, 01 juliol De 12 a 13.30 h

Pàgines