• imagotip Centre Obert d'Arquitectura

  Per al Dia Mundial de l'Arquitectura, el COAC presenta el Centre Obert d'Arquitectura

  El dilluns 4 d'octubre, coincidint amb el Dia Mundial de l'Arquitectura, el COAC presentarà el Centre Obert d'Arquitectura. Es tracta d'un nou interlocutor cultural concebut com a espai de coneixement i cultura arquitectònics per estimular el vincles de l’arquitectura amb la societat, fomentar la recerca arquitectònica i potenciar el seu paper innovador. 

  Demarcació: COAC
  Día: Dll, 04 octubre 11 h

 • Recinte Modernista de Sant Pau

  El COAC, present a la Jornada “Sant Pau i els ODS”

  El diumenge 3 d’octubre de 10 a 17 h, coincidint amb la celebració de la Setmana Europea del Desenvolupament Sostenible, el Recinte Modernista de Sant Pau, junt amb altres entitats, celebra una jornada d’entrada gratuïta en la qual es podrà gaudir d'una completa programació d'activitats, jocs i tallers al voltant dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l'Agenda 2030 de Nacions Unides.

  Demarcació: COAC, Barcelona
  Día: Dg, 03 octubre 10 a 17 h

 • Lliurament de premis i exposició del 6è Concurs Fotogràfic COAC-CC

  El proper dijous 30 de setembre, a les 19 h, es lliuraran els premis del 6è CONCURS FOTOGRÀFIC COAC-CC, a la sala d’actes de la Seu de Vic de la Demarcació de les Comarques Centrals.

  Demarcació: Comarques Centrals - Seu de Vic
  Des de: Dj, 30 setembre - Fins: Dv, 29 octubre

 • edifici blanc

  II edició de la jornada: Les tècniques tradicionals en la construcció de l’arquitectura contemporània

  L’Associació Grup de Recuperació i Estudi de la Tradició Arquitectònica (GRETA) i la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) organitzen la segona edició de la jornada Les tècniques tradicionals en la construcció de l’arquitectura contemporània, que es realitzarà el dijous 30 de setembre de 2021 (de 9.30 a 19.30 hores), a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles (plaça Major 40). 

  Demarcació: Girona
  Día: Dj, 30 setembre De 9.30 a 19 hores

 • POUM figueres

  Taula rodona sobre el POUM de Figueres

  El passat 26 de juliol, el ple de l'Ajuntament de Figueres va aprovar inicialment el Pla d'Ordenació Urbanística Municipal de la ciutat (POUM) el qual representa un nou pas per a actualitzar un pla vigent des del 1983 i que, per tant, té trenta-vuit anys d'història.

  Demarcació: Girona
  Día: Dv, 24 setembre 18.30 hores

 • mapa sabadell

  Jornada online: Pla director de l’espai obert urbà de Sabadell. Una aportació al model de ciutat

  Seguint el cicle de xerrades “TROBADES AMB...”, el dijous  23 de setembre a les 19 h tindrà lloc la conferència online “PLA DIRECTOR DE L’ESPAI OBERT URBÀ DE SABADELL UNA APORTACIÓ AL MODEL DE CIUTAT”, a càrrec dels arquitectes Josep Torras, Tomás de Castro i Rosa Folch.

  Demarcació: Comarques Centrals
  Día: Dj, 23 setembre 19.00 h

 • inexperiències

  INEXPERIÈNCIES: Mesura, Marta Domènech & David López i Arantxa Manrique Arquitectes

  En el marc de la itinerància a la Demarcació de Girona del COAC de l’exposició Premis AJAC XII, el dijous 23 de setembre de 2021, a les 19 hores, tindrà lloc, en format híbrid, una nova sessió del cicle “Inexperiències” de la dotzena edició dels Premis AJAC, amb la presentació de tres dels equips guardonats. 

  Demarcació: Girona
  Día: Dj, 23 setembre 19 h

 • Sessió informativa Postgrau instal·lacions i arquitectura

  Sessió informativa. Nou postgrau en instal·lacions i arquitectura a l’Escola Sert

  Aquesta tardor, l’Escola Sert comença un nou Postgrau en instal·lacions i arquitectura amb l’objectiu d’ensenyar a resoldre la implantació de les instal·lacions en un projecte d’arquitectura, tenint en compte tant els requeriments de l’edifici com els propis de les instal·lacions i l’entorn normatiu vigent.

  Demarcació: COAC
  Día: Dc, 22 setembre De 13 a 14 h

 • home gran pasejant a noi

  Presentació del llibre “Reflexiones sobre la vejez", de Jordi Querol

  El proper 17 de setembre a les 19 h tindrà lloc la presentació del llibre “Reflexiones sobre la vejez. Los que caminamos despacio”, de l'arquitecte Jordi Querol. Durant l'acte, presentat per Sandra Bestraten, presidenta de la demarcació de Barcelona del COAC i autora del pròleg del llibre, també es mostraran imatges de diverses pintures de les quals Querol també n'és l'autor i que reflexionen sobre el pas dels anys.

  Demarcació: Barcelona
  Día: Dv, 17 setembre a les 19h

Pàgines