• 2a edició del Postgrau en Mediació Professional en l'àmbit de l'Arquitectura i l'Urbanisme

  Atenció: Davant l'aplicació de noves restriccions per frenar l'expansió del coronavirus, s'ha decidit ajornar el Postgrau en Mediació Professional, que estava previst iniciar el 10 de novembre de 2020. La previsió és iniciar el curs el 13 d’abril de 2021, pendent de com evolucioni la situació.

  Demarcació: Barcelona
  Des de: Dm, 13 abril - Fins: Dm, 23 novembre

 • Mobilitat

  26 MAR | Conferència: "El rol de la mobilitat en la reinterpretació del territori", a càrrec de Francesc Baquer

  El divendres 26 de març (19 hores), la nova seu de la Delegació Garrotxa-Ripollès del COAC acollirà la conferència El rol de la mobilitat en la reinterpretació del territori. L’actual context de crisi climàtica obliga a planificar de manera diferent la ciutat i el territori. La mobilitat, característica essencial de la societat contemporània, és un dels principals elements cridats a aquest canvi.

  Demarcació: Girona - Delegació de la Garrotxa-Ripollès
  Día: Dv, 26 març 19 hores

 • Inexperiències

  Inexperiències · Estudi Sarquella Torres

  El dijous 25 de març de 2021 a les 19.30h i en el marc del cicle de conferències Inexperiències, Pau Sarquella i Carmen Torres de l’estudi Sarquella Torres ens presentaran el seu projecte guardonat en l’àmbit d’Arquitectura Efímera de la darrera edició dels Premis AJAC, els stands de Carns Vila i Cuinats Jotri, juntament amb altres obres

  Demarcació: Tarragona
  Día: Dj, 25 març 19.30h

 • El procés de codisseny de l’edifici de cohabitatge Cirerers

  El procés de codisseny al cohabitatge Cirerers: construcció en fusta, eficiència energètica i economia

  El proper 16 de març l'AuS organitza una nova jornada a càrrec de l'arquitecte Diego Carrillo i l'enginyer David Fernàndez, membres de Celobert, l’equip redactor del projecte de l'edifici de cohabitatge Cirerers, de 32 habitatges socials a Nou Barris (Barcelona).

  Demarcació: COAC
  Día: Dm, 16 març de 18:30 a 20:30 h

 • Manresa

  Presentació del projecte de la futura delegació de la Generalitat a Manresa

  La Demarcació de les Comarques Centrals del COAC reprèn el cicle de conferències en línia “TROBADES AMB...”. Es tracta de petites xerrades amb arquitectes i altres professionals del territori, enfocades a difondre la professió i allò que l’envolta, entre d’altres qüestions relacionades amb l’arquitectura.

  Demarcació: Comarques Centrals
  Día: Dj, 11 març A les 19 h

 • Dimecres Tecnològic: Termografia per a no termògrafs

  Dimecres Tecnològic: Termografia per a no termògrafs

  La propera sessió de Dimecres Tecnològics anirà a càrrec de l'Agrupació d'Arquitectes Experts Pericials, Forenses i Mediadors (AAEPFMC), que ens oferirà una introducció a l'ús de la termografia en l'edificació. L'acte tindrà lloc el 10 de març a les 11 h, i es podrà seguir en directe a través de Microsoft Teams.

  Demarcació: COAC
  Día: Dc, 10 març 11 a 12.30 h

 • Panoràmica del poble de Cadaqués

  Cicle d’urbanisme i territori. La protecció del litoral: El Pla director de revisió dels sòls no sostenibles al litoral gironí.

  L’Agrupació d’Arquitectes Urbanistes de Catalunya (AAUC) i la Demarcació de Girona del COAC inicien el Cicle d’urbanisme i territori amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

  Demarcació: Girona
  Día: Dll, 08 març 18 hores

 • Plaça dels Països Catalans, Helio Piñón i Albert Viaplana

  Debat: El futur de la plaça dels Països Catalans i els entorns de l'estació de Sants

  El 2019 ADIF va convocar un concurs per a l'avantprojecte d'ampliació i millora de l'estació de Barcelona Sants i de reordenació de la plaça dels Països Catalans, que es va adjudicar a l'estudi RCR Arquitectes. Ara, en el marc del procés de redacció d'aquest avantprojecte, l'Ajuntament de Barcelona i ADIF han acordat obrir un procés participatiu que enriqueixi el treball que s’està duent a terme.

  Demarcació: Barcelona
  Día: Dv, 05 març 12.30 a 14 h

 • Arquitecturas de la estratègia.

  Presentació del llibre "Arquitecturas de la estrategia"

  El proper 3 de març a les 18 h, a través del canal d'Instagram de La Capell, tindrà lloc la presentació del llibre "Arquitecturas de la estrategia" d'Eduard Sancho amb la participació de Carlos Irisarri.Clica aquí per seguir l'acte.

  Demarcació: Barcelona
  Día: Dc, 03 març a les 18h

Pàgines