Interior d'un habitatge

Trobada de Nadal + Conferència amb l'Estudi NUA

Imatge: 
© Estudi NUA

Un any més, la Delegació Garrotxa-Ripollès del COAC celebra el Nadal amb la tradicional trobada prèvia a les festes. Per això, el dijous 12 de desembre, a les 19.30 hores, ha programat la conferència amb l'Estudi Nua, sota el títol Tangèncieson presentaran una sèrie de projectes realitzats des del lloc i la memòria per a casuístiques concretes, a la recerca d’interaccions amb les realitats que els envolten. 

Després de la conferència, acabarem d’aprofitar la trobada anant a sopar al Restaurant Europa d'Olot. És important realitzar la reserva al sopar mitjançant la inscripció al correu electrònic activitats.olot@coac.cat. Les reserves es poden fer fins al mateix dia al matí. El cost del sopar és de 20 €.

En els últims anys, Estudi Nua ha estat un dels estudis joves emergents, en el marc del programa Arquia/pròxima de les edicions 2014, 2016 i 2018. L’any 2016 van ser presents com a representants de Catalunya a la Biennal Internacional d’Arquitectura de Venècia i al 2019 han estat seleccionats en el al Premi Europeu d’Arquitectura Contemporània – premis Mies van der Rohe, amb el projecte de Rehabilitació i ampliació del Taller Gon-Gar, entre altres distincions.

 

Estudi NUA SCP
NUA arquitectures va néixer l’any 2013 a Tarragona. L’estudi està dirigit per Maria Rius, arquitecta per l’ETSAB (2011) i dissenyadora gràfica per EINA (2014), Arnau Tiñena, arquitecte per l’ETSAB (2010) i màster de recerca en urbanisme per la UPC (2017), i Ferran Tiñena, arquitecte per l’ETSAB (2011) i màster de recerca en urbanisme per la UPC (2017). Els tres es van llicenciar amb matrícula d’honor i van completar la seva formació en escoles d’arquitectura europees. La Maria, l’Arnau i el Ferran combinen la pràctica amb la investigació i la docència. Actualment exerceixen de professors de projectes i urbanisme a l’Escola d’Arquitectura de Reus (EAR-URV), i exploren les dinàmiques de l'escala territorial, el projecte urbà i l'habitatge col·lectiu a través del doctorat.

Versió per a imprimirPDF version