Propers Actes

"MOBILitza’t per a les eleccions" i actualitza les teves dades

"MOBILitza’t per a les eleccions" i actualitza les teves dades

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El proper 10 de maig el Col·legi celebra eleccions per escollir els seus òrgans de govern i representants. La votació es farà de forma electrònica utilitzant unes credencials personals i intransferibles que s'enviaran a través de correu electrònic i telèfon mòbil de notificacions. És per això que recomanem comprovar que les dades de contacte notificades al COAC són correctes.

Sistema de votació

El 9 de maig, el Col·legi enviarà un correu electrònic a cada col·legiat amb un enllaç personalitzat que el conduirà a la plataforma electrònica d'obtenció de credencials. La plataforma et demanarà una pregunta de seguretat per confirmar la identitat. Un cop validada, les credencials per poder votar s'enviaran per SMS al mòbil de contacte per a notificacions que tinguis comunicat al COAC. 

Revisa les teves dades de contacte
El termini per actualitzar el teu correu electrònic i telèfon mòbil s'ha ampliat fins al 18 d'abril. Per fer-ho, accedeix a la Secretaria Virtual amb el teu usuari i contrasenya de col·legiat, i valida o modifica les dades de contacte.

Alternativament, si ho desitges, podràs recollir personalment les teves credencials a la seu col·legial on estiguis adscrit a partir del 25 d'abril.

Per a més informació sobre les eleccions del COAC, clica aquí.

20/03/2018
Tornar