Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
F. Català-Roca. Vista del COAC i la plaça Nova des de la Catedral, 1962. © Fons Fotogràfic F. Català-Roca - Arxiu Històric del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya

Conversa sobre les intervencions en els edificis del Moviment Modern

Per celebrar la inauguració de la renovada façana de la seu del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya a Barcelona, el Col·legi ha programat una sèrie d'actes que tindran lloc el proper dilluns 22 de gener.

L’acte central tindrà lloc a les 18 h a la sala d’actes de plaça Nova, amb una Conversa al voltant de les intervencions arquitectòniques en els edificis del Moviment Modern.

Comptarem amb la participació dels arquitectes Rafael Moneo i Albert Cuchí, membres del Jurat del concurs per a la rehabilitació de la façana; Lluís Comerón, degà del COAC; Celestino García Braña, vicepresident de la Fundación DOCOMOMO Ibérico; i Joan M. Viader, coautor del projecte de renovació de la façana del COAC. Enric Mir, vocal de la Junta de Govern del COAC, moderarà l'acte.

Seguidament, es projectarà un mapping sobre la façana, que donarà per inaugurada la seva renovació, i ho celebrarem amb una copa de cava a l'Altell del COAC.

S'han tancat les inscripcions perquè l'aforament està complet.
Alternativament, l'acte es podrà seguir en directe a través d'una pantalla instal·lada al vestíbul del COAC. També es podrà seguir en directe per streaming

Altres actes de celebració:
Exposició “La façana de plaça Nova: 1962-2018”
Visites comentades a la façana i a l’interior de l’edifici
Mapping “Renovem la ciutat, construïm el futur”

Versió per a imprimirPDF version