inexperiències AJAC

Conferència "INEXPERIÈNCIES" - Premis AJAC

Imatge: 
© AJAC

El proper 1 de juliol tindrà lloc la primera sessió en format presencial del cicle “Inexperiències de la dotzena edició dels Premis AJAC, amb la presentació de tres dels equips guardonats.

Aquesta vegada, els protagonistes seran l’estudi AMOO (format per Aureli Mora i Omar Ornaque, guardonats en l’àmbit Disseny de producte), Aida Adcock (doblement guardonada en l’àmbit de Pfg/Tfm i en el premi especial AUS) i, l’equip format per Josep Oriol Ferrer, Maria Megías, Ventura Godoy i Marc Sánchez (guardonat en l’àmbit d’Urbanisme/Paisatge, dins la categoria d’obra executada).

Al final de l’acte es respondran, comentaran i debatran totes les preguntes que sorgeixin amb els assistents. Se seguiran totes les mesures d’higiene i seguretat d’acord amb la normativa sanitària vigent.

La sessió va en paral·lel a la itinerància de l’exposició dels mateixos premis i que a partir del dll 28/6/21 es pot visitar al vestíbul del mateix edifici de la Demarcació de Lleida del COAC. Horaris i més informació aquí.

Entre les novetats d’aquesta edició dels guardons, s’ha apostat per la sostenibilitat de la mà d’un premi especial ofert per l’agrupació AUS (Agrupació Arquitectura i Sostenibilitat) en els projectes final de carrera o màster habilitant presentats als guardons. + Informació i resolució dels Premis AJAC XII

Iniciativa conjunta de l’Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya (AJAC) i la Demarcació de Lleida del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.

Accés a la conferència: Aforament limitat per això cal confirmar assistència al telèfon 973 23 40 51 correu: junta.lle@coac.net. En cas que no pugueu assistir a l'acte, us demanem que ens informeu el més aviat possible per tal d'alliberar la plaça per una altra persona.

Versió per a imprimirPDF version