Exposició de la 7a Mostra d'Arquitectura del Vallès

Des del 7 de setembre i fins el 27 de octubre de 2016, la Delegació del Vallès exposa les obres presentades i seleccionades a la 7a Mostra d’Arquitectura del Vallès, construïdes en l’àmbit territorial de les comarques del Vallès Oriental i el Vallès Occidental.

Aquesta Mostra recull les obres finalitzades entre el 2011 i el 2015, un període de temps marcat per una profunda crisi econòmica, en què ha quedat palesa l’enorme dificultat per impulsar, desenvolupar i resoldre projectes i obres, i en què l’esforç, la tenacitat i la imaginació han estat dels pocs recursos de supervivència que els arquitectes hem tingut a l’abast. 

Per altra banda, aquesta 7a Mostra inclou també i per primera vegada un espai anomenat Altres Modalitats, que ha permès posar en valor i divulgar les capacitats diverses que els arquitectes posen en pràctica per realitzar accions al marge de l’edificació i l’urbanisme.

També s’hi recull la primera edició del Premi Ciutat de Terrassa a la Millora del Paisatge Urbà, que selecciona les millors solucions tant en l’àmbit urbà com periurbà de la ciutat de Terrassa.

Versió per a imprimirPDF version