Propers Actes

Debat a Vic: Cooperativisme i Participació Ciutadana en Arquitectura

Imatge: 
© a+
El divendres dia 11 de març a les 18 h la Delegació d’Osona del COAC acull la xerrada-debat "Cooperativisme i Participació Ciutadana en Arquitectura", a càrrec de la Cooperativa d’Arquitectes LaCol.

Organitzada pel Col·lectiu a+, amb el suport d’ACVic Centre d’Arts Contemporànies, aquesta serà la segona xerrada-debat entorn de les Adoberies de Vic.

En aquesta ocasió volem apropar-nos mitjançant l’experiència de LaCol a propostes d’innovació social. Tindrem ocasió de parlar sobre les noves fórmules de cooperativisme i col·laboració que s’estan donant en arquitectura i urbanisme, i sobre el potencial de la participació ciutadana en la transformació urbana.

LaCol és una cooperativa d’arquitectes de Barcelona que afronta els seus projectes de forma participativa, horitzontal i justa, tal com ells defineixen. S’allunyen així de l’arquitectura tradicional de caire personalista i tecnificat per apropar-se a les inquietuds i necessitats socials, esdevenint una peça més capaç d’aportar criteris per a la definició d’objectius i estratègies, així com la plasmació en projectes concrets.

Seguint aquests principis, actualment LaCol està immersa en el procés d’urbanització del carrer Sotstinent Navarro i en el Pla d’Habitatge de Barcelona a Nou Barris, per posar algun exemple de la seva activitat.

Per a més informació, pots enviar un correu a adoberies@gmail.com o consultar les següents pàgines:

Facebook d'A+col·lectiu
Pàgina web de LaCol
Facebook de LaCol
Versió per a imprimirPDF version